Blog

Ben jij de social minded copywriter die wij zoeken?

Om onze naambekendheid te vergroten en nog meer vrijgezellen en teambuildingsgroepen te kunnen entertainen, zijn wij op zoek naar een een extreem vlotte pen met een enorme dosis creativiteit die foutloos aan de slag kan in het Nederlands en Engels (en bij voorkeur ook Frans). Iemand die zich als een ervaren spelbegeleider kan ontwikkelen om perfect in het Nederlands onze groepen te entertainen, maar ook durft om in het Frans en Engels een groep te woord te staan!


Lees meer

Verzamel je troepen: we mogen weer op teambuilding!

Thuiswerken is eindelijk geen verplichting meer. En hoewel we iedereen aanraden om stapsgewijs weer samen te komen, is deze zomer of dit najaar misschien dé gelegenheid om een ontspannende teambuilding te organiseren. Vanaf 27 juni mag dat ook effectief van het Overlegcomité, het ideale moment dus om je troepen te verzamelen en weer fysiek bij mekaar te komen!


Lees meer

Patient Zero: de teambuilding die het virus wél kan verslaan!

Iedereen heeft er zo wat de buik van vol: we leven in quarantaine, mogen ons kot niet uit en Corona blijft ons gemeenschapsleven onderdrukken. Het virus heeft niet alleen op ons persoonlijk, maar ook zeker op ons professioneel leven een enorme impact. Gezien we nog even moeten wachten op het échte vaccin, bieden wij jou in tussentijd reeds de kans om zelf een vaccin te ontwikkelen. We gaan de -virtuele- strijd aan met het virus! Zo kunnen jullie eindelijke weer genieten van een échte teambuilding, waar samenwerken aan een gemeenschappelijk doel je even zal doen vergeten dat jullie niet fysiek bij mekaar zijn!


Lees meer

Laatstejaars: klaar voor de laatste 50 dagen?!

Het afgelopen jaar was niet leuk voor jongeren. Wat zeg ik? Het was ronduit K*T. Jammer genoeg moest “de klas van 2020” het zonder een knallend, feestelijk, warm en amusent ‘vaarwel middelbaar!’ stellen. Zij die hun laatste 100dagen nog konden vieren, kregen niet meer de tijd om er nog gezellig over na te praten. Anderen kregen helemaal geen kans meer op een uniek afscheid.

Gelukkig lijkt perspectief voor de adolescenten van 2021! Hopelijk krijgen de studenten die hun middelbare schoolperiode in juni 2021 mogen afsluiten, alsnog de kans om hun “laatste 100” of Chrysostomos te vieren. Al waren het de “laatste 50”-dagen, wij hopen met heel ons hart dat zij die kans krijgen.


Lees meer

Versoepeling Coronamaatregelen vanaf 8/3 België

YES! We hebben eindelijk weer wat perspectief! Hopelijk blijven de cijfers goed, zodat de voorzichtige voorspellingen ook werkelijkheid kunnen worden en we jullie weldra weer 100% iChallenge-Fun kunnen bieden! Maar wat kan tot we die officiële GO krijgen?

Vanaf vandaag, mogen jullie met 10 personen buiten op stap. Dit mag echter nog steeds niet georganiseerd. Concreet wil dat zeggen, dat we jullie nog geen begeleide spelen kunnen aanbieden. Maar dat jullie wél met groepen van 10 een Do It Yourself-game kunnen spelen. Wij raden echter nog steeds teams van 5 personen aan, dus jullie kunnen gerust met meerdere teams op pad met een van onze niet begeleide spelen. Meer info over onze DIY-Games vind je hier.


Lees meer

Coronaproof op stap!

Voor iedereen die de coronaregels respecteert, maar ook eens op een andere manier als de klassieke wandeling wil buiten komen, heeft iChallenge enkele veilige, uitdagende en superleuke spelen ontwikkeld! Onze nieuwe Niet-begeleide stadsspelen  en Teambuilding met begeleiding op afstand, zijn volledig coronaproof! Jullie veiligheid staat voorop, maar de fun blijft zeker niet achterwege. Zowel voor een corona-proof teambuilding, een kidsproof interactieve wandeling als een spannend uitje met bubbel-vrienden, hebben wij heel wat nieuws in petto!


Lees meer

Een vrijgezellenfeest voor elk type bruid (ja, ook voor jouw beste vriendin)!

Stel je voor: jouw beste vriendin kreeg onlangs van haar lief een ring om de vinger geschoven. Jij bent natuurlijk de eerste die op de hoogte is (of je zat zelfs al mee in het complot). Die kans is groot, want de feestdagen en Valentijnsdag zijn de populairste periodes voor een huwelijksaanzoek. Jij bent natuurlijk de getuige en dat betekent… een vrijgezellenfeest organiseren.


Lees meer

Verloren maandag, waar komt dat eigenlijk vandaan?

In de regio van Antwerpen staan de maandag na Driekoningen steevast worstenbroodjes en appelbollen op het menu. Het is de traditie van Verloren Maandag. Waar komt de traditie nu eigenlijk vandaan? En kunnen we er geen gewonnen maandag van maken, dat klinkt beter?


Lees meer

De laatste 100 dagen: maak er een fantastisch feest van!

Het is bijna zover: de laatste 100 dagen in het middelbaar. Waarschijnlijk hebben jullie met de klas al een thema bedacht en staat er ook al een groot feest gepland. Verkleedkleren: check! Een fuif: check! Maar hebben jullie overdag al activiteiten gepland?


Lees meer

Tips voor het organiseren van een eindejaarsfeest dat nog lang blijft nazinderen

Het einde van het jaar en het begin van een nieuw jaar is het ideale moment om nog eens samen te komen met alle collega’s. Samen terugblikken op het voorbije jaar, maar vooral het nieuwe jaar inzetten met een positief gevoel. Hoe bezorg je alle medewerkers een fantastisch eindejaarsfeest? Met deze tips moet het zeker lukken!


Lees meer
  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria

  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek