Terug naar alle posts

Een vrijgezellenfeest voor elk type bruid (ja, ook voor jouw beste vriendin)!

Stel je voor: jouw beste vriendin kreeg onlangs van haar lief een ring om de vinger geschoven. Jij bent natuurlijk de eerste die op de hoogte is (of je zat zelfs al mee in het complot). Die kans is groot, want de feestdagen en Valentijnsdag zijn de populairste periodes voor een huwelijksaanzoek. Jij bent natuurlijk de getuige en dat betekent… een vrijgezellenfeest organiseren.

Een bachelorette party is voor iedereen anders. Of jullie op vrijgezellenweekend gaan, originele opdrachten verzinnen met de vrouwen of net een heel actief spel spelen, hangt natuurlijk af van jullie bruid. Zij is degene die de dag fantastisch moet vinden. Misschien herken je deze types bruiden wel!

1. De controlefreak

Deze bruid gaat de deur niet uit als ze er niet piekfijn in orde uit ziet. Soms lijkt het alsof ze veel meer uren op een dag heeft dan jij: werken, shoppen, de hipste koffiebars uitproberen, er is maar weinig dat deze bruid nog niet gedaan heeft. Het leuke aan dit type bruid is dat ze je ruim op voorhand een lijst met mogelijke datums, de genodigden en de locatie van haar keuze geeft. Zo kan je makkelijk beginnen plannen!

De catch? Deze bruid heeft hoge verwachtingen. Zorg dat de dag piekfijn is gepland, voorzie genoeg stops om iets te drinken (zorg dat je de hippe hotspots weet te vinden!) en maak er een topdag van! Dit type bruid kan je plezier doen met een stadsspel op maat, helemaal in het thema van jouw bruid.

Foto’s waarin je haar huwelijksaanzoek naspeelt, vragen over haar relatie, een serenade inzingen tijdens je stadsspel of een schuifpuzzel maken van het gelukkige koppel? Alles is mogelijk! Samen met onze experts bepaal je de vragen en opdrachten en hun locaties. Achteraf krijg je de foto’s en geluidsfragmenten opgestuurd, zodat je nog lang kan nagenieten van een schitterende vrijgezellendag!

2. Sporty spice

Is jouw bruid de sportiefste die je kent? Dit type bruid deinst voor niets terug: met paintballen, muurklimmen of lasershooten kan je deze persoon niet meer verrassen op haar vrijgezellenfeest. De winnaar is ook al op voorhand gekend: zij!

Ja, je kan haar in een konijnenpak steken en het paintballveld op sturen. Maar is dat echt wat je bruid wil? Maak er voor iedereen een gezellige middag van, steek je bruid eventueel in een gangsterpakje, en ga op jacht tijdens The Target.

Dit stadsspel wordt in 3 of 4 teams gespeeld. Gedurende 2 uur proberen de ganster (de vrijgezel) en haar teamgenoten 1 miljoen euro te verzamelen door (virtuele) overvallen te plegen. De overige dames vormen politieteams en proberen de bruid te neutraliseren voor ze het geld heeft verzameld. Zo wordt het een spannend stadsspel voor de hele groep!

3. De sociale bruid

Dat jij getuige bent van deze bruid, mag een wonder heten. Ze heeft namelijk vriendinnen met hopen, is super sociaal en heeft in iedere vriendengroep meerdere zotte (zatte?) verhalen. Een datum plannen voor deze vrijgezel is moeilijk, want alle weekends zijn volgepland met etentjes, reizen en feestjes.

Zodra je de datum hebt, kan je beginnen plannen. Op zoek naar een activiteit die leuk is voor zowel de moeder van de bruid als de studievriendinnen als de collega’s? Kijk dan eens naar Freddy plus: vrijgezellen. In groepjes van 5 en gewapend met een tablet gaan jullie op pad door een stad naar keuze. Op verschillende plaatsen doorheen de stad krijgen jullie vragen, foto-opdrachten en geluidsopdrachten over de stad, trouwen en het leven van de vrijgezel. Je kan tot 7 vragen personaliseren voor jouw vrijgezel!

Speel je in meerdere teams? Dan kunnen jullie punten van elkaar stelen, elkaars foto’s bekijken tijdens het spel en de ranking altijd volgen. De foto’s en geluidsfragmenten (een serenade voor jouw bruid?) worden live beoordeeld door onze spelbegeleider! Je krijgt ze achteraf ook opgestuurd als herinnering aan een mooie dag!

4. De gezellige bruid

Deze vrijgezel staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Als beste vriendin weet je dat je niet moet afkomen met opvallende verkleedkleren, spulletjes om te verkopen of opdrachten waarbij ze constant vreemden moet aanspreken.

Hou het gezellig in jouw vriendengroep met Freddy plus: vrijgezellen, waarbij je in groepjes van 5 speelt en de vrijgezel dus nooit alleen is. Tot 7 vragen en opdrachten kan je personaliseren, je maakt het zo uitdagend als je zelf wilt! Bepaal je eigen tempo in dit relaxte stadsspel en ga samen gezellig op pad! De foto’s krijg je achteraf toegestuurd als souvenir van jouw fijne dag!

Je kan ook de mysterieuze tour opgaan met het Escape Game. Dr. Crypto heeft op verschillende plaatsen in de stad (virtuele) gijzelaars gevangen genomen. Aan jou om ze, door middel van raadsels en opdrachten op de tablet, te bevrijden. Speel in 1 of meerdere teams en probeer zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden!

Maak er een topdag van

Welk type bruid je ook hebt in je vriendenkring, maak er een topdag van! Met een stadsspel in een regio naar keuze, beleeft iedereen -zeker ook jouw vrijgezel- een fijne dag! Vraag een offerte aan of leg jouw spel meteen vast!

 

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan