The Target

€ 22 per persoon, minimumprijs per reservatie € 220 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste speltoestellen

Voor kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Zijn doel is eeuwige vrijheid krijgen. Daarvoor heeft hij maar liefst €1.000.000 nodig. De gangster kan dat geld krijgen door zo veel mogelijk (virtuele) overvallen te plegen. Maar daarvoor moet hij eerst het nodige materiaal verzamelen, dat verspreid ligt op verschillende locaties in de stad. Hij zal dus snel moeten zijn om dit spannend stadsspel te winnen.

Drie politieteams schieten meteen in actie. Telkens de gangster een voorwerp oppikt of een overval pleegt, krijgt de politie een melding dankzij de GPS-signalen. Ben je binnen de 30 meter van de gangster? Schieten maar!

Maar… om de 3 minuten ziet de gangster ook waar de politie zich bevindt. Zo kan hij nog snel een kogelvrije vest aantrekken of een landmijn activeren! Kan de politie de gangster onschadelijk maken voor hij de €1.000.000 heeft verzameld?

Zin gekregen om te beginnen spelen? Reserveer of vraag een offerte aan!


hoe?

Spanning en actie verzekerd met dit actieve achtervolgingsspel! Jullie krijgen een uitgebreide briefing van de spelbegeleider, die ook de tablets en stadskaarten meebrengt. The Target wordt in 3 of 4 teams gespeeld, elk met een tablet. Het gangster-team krijgt een kleine voorsprong en kan het spel starten met zijn tablet. Daarna schieten de overige 2 of 3 politie-teams in actie.

Het spel eindigt wanneer de gangster 1 miljoen euro heeft verzameld of wanneer een van de politieteams de gangster heeft neergeschoten. Is dat na 5 minuten al het geval? Geen probleem, je kan het spel gedurende 2 uur zo vaak opnieuw opstarten als je wil! De meeste groepen kunnen het spel 2-3 keer spelen in 2 uur.

Dit spannend stadsspel waarbij tactiek en snelheid centraal staan is speelbaar voor groepen van 6 tot 20 personen en heeft een vaste start-en eindlocatie in jouw stad of gemeente. Wil je toch spelen met een grotere groep? We kunnen perfect meerdere Target-spelen tegelijk opstarten.

Om de beste spelervaring van het spel The Target te beleven raden we aan om 4 teams te maken (1 gangsterteam en 3 politieteams).

Graag iets extra toevoegen aan je groepsuitstap? Bij The Target verhuren wij ook gangsterpakken, om helemaal in het spel op te gaan! Toch liever een rustiger spel? Dan raden wij het knotsgekke stadsparcours Operation Freddy of het mysterieuze Escape Game aan!


Aantal personen:
max. 20 pers. per spel, meerdere spelen tegelijk mogelijk

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €22 inclusief BTW per persoon met een minimumprijs van €220 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & Vrijgezellenfeest