Escape Game

€ 20 per persoon, minimumprijs per reservatie € 200 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

I want to play a game… Dr. Crypto heeft verschillende gijzelaars opgesloten in de stad, het is aan jouw team om er zo veel mogelijk te bevrijden. De gestoorde dokter heeft verschillende puzzels en aanwijzingen achtergelaten in de stad. Ga op pad met onze tablets, voorzien van een GPS, om deze puzzels te vinden. Zij vormen de sleutel om de gijzelaars te bevrijden!

Zodra je de locatie van een gijzelaar hebt gevonden, krijg je 15 minuten om de puzzels op te lossen en de code te kraken. Lukt dat niet, dan verlies je geld. Elke foute code zal je ook geld kosten. Denk dus goed na voor je de gijzelaar probeert te bevrijden. Gelukkig kan je ook hints kopen, om te voorkomen dat de gijzeling dramatisch afloopt! Race tegen de tijd in dit spannende stadsspel!


hoe?

Geniet van het mysterie van een escape room, zonder opgesloten te zitten in een muffe kamer. Gaat jouw team de uitdaging van Dr. Crypto aan? Ga op pad met een tablet, los zo snel mogelijk de verschillende puzzels op en red zo veel mogelijk gijzelaars. Zijn de raadsels te moeilijk? Dan kan je altijd een hint kopen van de gestoorde dokter. Maar pas op, want ook de andere teams strijden mee. Wie uiteindelijk het meeste geld heeft verdiend door gijzelaars te helpen ontsnappen wint het spel!

Het Escape Game is speelbaar van 3 tot 1000 spelers. Wij raden teams van 5 personen aan! Er is een vaste start- en eindlocatie per stad.

Wil je een stadsspel met wat meer actie? Dan is The Target misschien wel iets voor jou! Toch wat meer genieten van een ontspannen sfeer? Ga dan op pad met Operation Freddy!


Aantal personen:
3 tot 1000 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €20 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €200 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Familie-uitstap & vriendenuitje