The Target

€ 20 per persoon, minimumprijs per reservatie € 200 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste speltoestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Zijn doel is eeuwige vrijheid krijgen. Daarvoor heeft hij maar liefst €1.000.000 nodig. De gangster kan dat geld krijgen door zo veel mogelijk (virtuele) overvallen te plegen. Maar daarvoor moet hij eerst het nodige materiaal verzamelen, dat verspreid ligt op verschillende locaties in de stad. Hij zal dus snel moeten zijn om dit spannend stadsspel te winnen.

Drie politieteams zijn meteen op de hoogte en gaan op jacht. Telkens de gangster een voorwerp oppikt of een overval pleegt, krijgt de politie een melding dankzij de GPS-signalen. Maar… om de 3 minuten ziet de gangster ook waar de politie zich bevindt. Zo kan hij nog snel een kogelvrije vest aantrekken of een landmijn activeren! Kan de politie de gangster onschadelijk maken voor hij de €1.000.000 heeft verzameld?


hoe?

Spanning en actie verzekerd met dit actieve achtervolgingsspel! Er wordt in 3 of 4 teams gespeeld, waarvan 1 gangster-team. Een snelle gangster die in een recordtempo 1 miljoen euro ophaalt? Of een tactisch team dat zich prima weet te verschuilen voor de politie? Eén ding is zeker: de politie zal zijn beste beentje moeten voorzetten!

Dit spannend stadsspel waarbij tactiek en snelheid centraal staan is speelbaar voor groepen van 6 tot 20 personen en heeft een vaste start-en eindlocatie. Wil je toch spelen met een grotere groep? We kunnen perfect meerdere Target-spelen tegelijk opstarten.

Graag iets extra toevoegen aan je groepsuitstap? Bij The Target verhuren wij ook gangsterpakken, om helemaal in het spel op te gaan!

Toch liever een rustiger spel? Dan raden wij het knotsgekke stadsparcours Operation Freddy of het mysterieuze Escape Game aan!


Aantal personen:
max. 20 pers. per spel, meerdere spelen tegelijk mogelijk

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €20 inclusief BTW per persoon met een minimumprijs van €200 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & Vrijgezellenfeest