iCHALLENGE

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n Do It Yourself-spel?

Onze niet-begeleide spelen zijn spelen die je zelf kan spelen om je eigen toestel (tablet of smartphone) wanneer jij dat wil, in je eigen bubbel of op afstand van je teamgenoten. (Volledig corona-proof dus!). De locatie kies je uit onze vooraf gemaakte mogelijkheden.

Na reservatie van een spel, ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving om je teamgenoten optimaal te teasen en te briefen, en een technische fiche over hoe het spel te installeren en te spelen. Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons je unieke spelcode om het spel te starten. Met hoeveel personen je samen op pad kan, en hoeveel teams per spel er mogelijk zijn, is afhankelijk van het spel dat je kiest. Onze DIY-spelen zijn vooral aangewezen voor kleine groepen. Er is geen tijdslimiet bij deze spelen, dus er is zeker ruimte voor een pauze of 3, al zorg je best wel voor extra powerbanks indien je van plan bent om het rustig aan te doen.
Lees zeker voor je aan de slag wil gaan alle info die je zal ontvangen goed door, dan kan je ons bij eventuele vragen steeds bereiken. Er is immers geen garantie dat we de telefoon horen indien je om 2u ’s nachts op pad zou gaan 😉 Wil je assistentie tijdens je spel, dan kan dit tegen een meerprijs en dienen we vooraf vast te leggen wanneer jullie gaan spelen.

Patient Zero – Online Escape Room

Ben je op zoek naar een teambuilding die je dezer dagen volledig corona-proof kan organiseren zonder dat dit een inbreuk op de spannende spelbeleving of interactie moet zijn? Wil je iets origineels doen om alsnog een familiefeest te kunnen organiseren, of wordt het verlangen naar een gezamenlijke queeste met vrienden te groot? Dan nodigt iChallenge je uit om een virtuele knipoog te werpen naar “het virus” en deel te nemen aan het online escape spel ‘Patient Zero’; waar je als onderzoeker of patient alles in het werk moet stellen om het virus in de kiem te smoren.

Aantal spelersmax 5 personen/schermen per team, meerdere teams mogelijk
DuurGemiddeld 1 à 1,5u, langer kan zeker
Gelegenheidfamilie-event, ontspannend moment met vrienden, corona-proof teambuilding
FormuleDIY-game (mogelijk met begeleiding op afstand tegen een meerkost)
StedenOveral waar jij wil, indoor
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

Freddy’s City Adventure

Freddy wil naar buiten en dat wil hij niet alleen! Verzamel je troepen en ontdek samen met Freddy nieuwe steden, of doe eens lekker gek in je eigen thuisbasis. Je parcours kom je spelenderwijze te weten, want enkel het uitvoeren van de doe-opdracht geeft de volgende locatie prijs. Zo kom je op je eigen tempo langsheen de leukste, bekende en minder bekende plekjes van de stad die jij uitkoos. Freddy vraagt je om  gekke foto’s,te nemen, doldwaze filmpjes te registreren, leuke vragen te beantwoorden,… allemaal leuke souvenirs en dolle pret verzekerd dus met dit teamversterkend fun-spel voor jong en oud!

Aantal spelersSpel wordt in 1 team gespeeld, wij raden 5 personen per team aan.
DuurGemiddeld 2u, geen tijdslimiet
Gelegenheidfamilie-uitstap, uitstap met kids, vriendenuitje, corona-proof activiteit
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

#WalkTogether

Hou je team én de teamgeest in beweging: Met #Walktogether bieden wij jou een schitterende teambuilding mét buitenlucht en beweging aan, die de teamspirit opnieuw aanwakkert zonder fysiek met elkaar in contact te komen. Ideaal dus om in deze harde Corona-tijden toch een ontspannende teambuilding te kunnen aanbieden aan je collega’s! Desgewenst briefen wij de deelnemers van op afstand, dus dit spel kan ook met begeleiding, al is daar geen fysieke aanwezigheid voor vereist!

Jullie kiezen voor #WalkTogether Standaard, waarbij wij de inhoud van de vragen en opdrachten voorzien OF voor #WalkTogether Gepersonaliseerd, waarbij jullie zelf enkele thema’s, vragen en opdrachten mee mogen bepalen.

Aantal spelersmax 7 personen per team, meerdere teams mogelijk
DuurGemiddeld 2u, geen tijdslimiet
GelegenheidCorona-proof teambuilding
FormuleDIY-game mét begeleiding op afstand
Stedenop jouw outdoor-locatie
Prijs (binnen België)€20/pp

MEER INFO

Selfplay Escape Game

Vandaag ga jij in 1 of meerdere teams op pad met je eigen smartphone of tablet om 9 gijzelaars te bevrijden uit de stad van jouw keuze. Dr. Crypto sloot hen op in de stad, en de politiediensten hebben jou nodig om hun leven te redden! Verzamel tips terwijl je de stad afspeurt, los raadsels op, vindt de codes, bevrijd de gijzelaars en wordt de held van de dag! Lukt het jou binnen de vooropgestelde timing? Dan wacht er nog een extra beloning! Oh ja, en ga met de prijzenpot lopen 😉 Spanning verzekerd in deze interactieve outdoor escape room! Doe alvast wat braintraining en haal die wandelschoenen uit de kast!

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
Gelegenheidvriendenuitje, corona-proof spel, op stap met de familie, fun-wandeling
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO
  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria

  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek