Freddy’s city adventure

45€ per team. Geen extra teams mogelijk.

Terug naar alle spelen

zonder spelleiding van iChallenge

je speelt op je eigen smartphone / tablet

vrienden, familie

gemiddeld 2 u, geen tijdslimiet

wat?

Freddy wil uit zijn kot en dat wil hij niet alleen! Hij wil jullie meenemen op sleeptouw doorheen de stad die jullie samen uitkiezen. Freddy heeft hier immers al veel kilometers buitenlucht opgesnoven en al doende leuke vragen en opdrachten over de locaties die hij voorbijkwam bedacht. En die wil hij graag met jullie delen! Niets leuker dan op stadswandeling te gaan, en ondertussen leuke foto’s, vragen, opdrachten, gekke liedjes en grappige TikTok-waardige beelden te registreren. Kindvriendelijk op pad dus onder leiding van kabouter Freddy.

Het parcours kom je spelend te weten, aangezien je pas na het uitvoeren van je missie, de volgende doel-locatie te zien krijgt. Eenmaal bij Freddy aangekomen, opent de vraag of opdracht automatisch op de smartphone/tablet waar jij mee speelt. Klaar? Op naar de volgende uitdaging! Het wandelparcours duurt gemiddeld 2u, maar met een powerbank bij de hand kun je er zo lang als je wil over doen om zo de hoogste score binnen te halen! Alle gekke beelden en geluiden krijg je nadien als souvenir toegestuurd via mail! Ga jij met Freddy mee op avontuur tijdens deze wandeling? Fun en ontspanning gegarandeerd!


hoe?

Je koopt het spel aan om in 1 team te spelen. Dat team bestaat best uit max 5 personen. Jij kiest zelf in welke stad en wanneer je zal spelen. Elk team voorziet zijn eigen tablet of smartphone (en best ook een powerbank indien je graag tussenin eens pauzeert). Na reservatie ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving en een technische fiche over hoe je de Freddy’s City Adventure-app kan installeren. Lees deze zeker vooraf door, zodat je eventuele vragen nog voor activatie van je spelcode kan stellen. (We kunnen immers niet garanderen dat we telefonisch bereikbaar zijn indien je om 2u ’s nachts het spel begint te spelen ;)) Na ontvangst van je betaling, ontvang je een spelcode om het spel te kunnen spelen. Let op: je kan deze spelcode slechts 1 keer activeren. Doe dat dus pas als je écht aan het spelen gaat.

Elk team zal de plattegrond van de stad (het spelgebied is ongeveer 1 vierkante kilometer) te zien krijgen. Daarop zie je bij de start Freddy zien staan. Jij moet naar Freddy toestappen. Als je daar aankomt, zal de vraag of opdracht automatisch op je scherm verschijnen. Missie volbracht? Dan verschijnt Freddy op de volgende locatie waar jullie heen moeten. Zo zal je een parcours afleggen doorheen de stad en eindig je weer waar je gestart bent. Hoe dat praktisch gebeurt, kom je zeker te weten in de uitgebreide speluitleg die je na reservatie ontvangt!


Aantal personen:
spel wordt in 1 team gespeeld, wij raden 5 personen per team aan

Spelduur:
Spelduur: gemiddeld 2u, geen tijdslimiet

Extra:
Prijs: € 45 per team. We raden 5 personen per team aan. Geen extra teams mogelijk.

Zeer geschikt als:
familie-uitstap, uitstap met kids, vriendenuitje