iCHALLENGE

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n Do It Yourself-spel?

Onze niet-begeleide spelen zijn spelen die je zelf kan spelen op je eigen toestel (tablet of smartphone) wanneer jij dat wil. De locatie kies je uit onze vooraf gemaakte mogelijkheden.

Na reservatie van een spel, ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving om je teamgenoten optimaal te teasen en te briefen, en een technische fiche over hoe het spel te installeren en te spelen. Wanneer we de betaling ontvangen hebben, sturen we jouw unieke spelcode om het spel te starten. Met hoeveel personen je samen op pad kan, en hoeveel teams per spel er mogelijk zijn, is afhankelijk van het spel dat je kiest. Onze DIY-spelen zijn vooral aangewezen voor kleine groepen. Jullie hebben 3 uur de tijd om een DIY-spel te spelen, dus er is zeker ruimte voor een pauze of 3. Je voorziet best wel een extra powerbank indien je van plan bent om het rustig aan te doen.

Lees zeker voor je aan de slag wil gaan alle info die je zal ontvangen goed door. Bij eventuele vragen kan je ons voor de start van je spel nog bereiken. Er is immers geen garantie dat we de telefoon horen indien je om 2u ’s nachts op pad zou gaan 😉 Wil je assistentie tijdens je spel, dan kan dit tegen een meerprijs en dienen we vooraf vast te leggen wanneer jullie gaan spelen.

Selfplay Escape Game

Vandaag ga jij in 1 of meerdere teams op pad met je eigen smartphone of tablet om 9 gijzelaars te bevrijden uit de stad van jouw keuze. Dr. Crypto sloot hen op in de stad, en de politiediensten hebben jou nodig om hun leven te redden! Verzamel tips terwijl je de stad afspeurt, los raadsels op, vindt de codes, bevrijd de gijzelaars en wordt de held van de dag! Lukt het jou binnen de vooropgestelde timing? Dan wacht er nog een extra beloning! Oh ja, en ga met de prijzenpot lopen 😉 Spanning verzekerd in deze interactieve outdoor escape room! Doe alvast wat braintraining en haal die wandelschoenen uit de kast!

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
Gelegenheidvriendenuitje, op stap met de familie, fun-wandeling
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

Selfplay Junior Detective – Los het Cluedo moordspel op

Kruip in de huid van echte junior Detectives en los de moord van afgelopen nacht op. Help de politie door alle hints in de stad te vinden. Neem onderweg gekke foto’s en verdien hiermee punten. Of bespioneer 1 van de andere teams en steel stiekem een hint van hen. Spanning verzekerd in dit interactieve outdoor Cluedo familiespel.

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
GelegenheidOp stap met de familie, fun wandeling
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

Selfplay Narcos – Ontmasker de criminelen

Met 1 of meerdere teams trek je met je eigen smartphone of tablet de stad in om het drugskartel van Carlos E. op te rollen. Dit spel speel je in een stad naar jouw keuze. Hier moet je op verschillende locaties puzzels oplossen. Enkel en alleen op die manier krijg je meer informatie waar de leiders van het kartel en Carlos E. zich verschuilen. Inspecteur De Winter heeft jouw hulp nodig om de stad te beschermen. Ga naar de verschillende locaties, los de puzzels op, ontmasker de criminelen en wordt de held van de dag! Oefen je beste incognitoskills en maak je klaar voor deze meeslepende interactieve outdoor escape room!

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
Gelegenheidvriendenuitje, op stap met de familie, fun-wandeling
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

Patient Zero – Online Escape Room

Ben je op zoek naar een teambuilding die je dezer dagen volledig corona-proof kan organiseren zonder dat dit een inbreuk op de spannende spelbeleving of interactie moet zijn? Wil je iets origineels doen om alsnog een familiefeest te kunnen organiseren, of wordt het verlangen naar een gezamenlijke queeste met vrienden te groot? Dan nodigt iChallenge je uit om een virtuele knipoog te werpen naar “het virus” en deel te nemen aan het online escape spel ‘Patient Zero’; waar je als onderzoeker of patient alles in het werk moet stellen om het virus in de kiem te smoren.

Aantal spelersmax 5 personen/schermen per team, meerdere teams mogelijk
DuurGemiddeld 1 à 1,5u, langer kan zeker
Gelegenheidfamilie-event, ontspannend moment met vrienden, teambuilding
FormuleDIY-game (mogelijk met begeleiding op afstand tegen een meerkost)
StedenOveral waar jij wil, indoor
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

Freddy’s city adventure

Freddy wil naar buiten en dat wil hij niet alleen! Verzamel je troepen en ontdek samen met Freddy nieuwe steden, of doe eens lekker gek in je eigen thuisbasis. Je parcours kom je spelenderwijze te weten, want enkel het uitvoeren van de doe-opdracht geeft de volgende locatie prijs. Zo kom je op je eigen tempo langsheen de leukste, bekende en minder bekende plekjes van de stad die jij uitkoos. Freddy vraagt je om  gekke foto’s te nemen, doldwaze filmpjes te registreren, leuke vragen te beantwoorden,… allemaal leuke souvenirs en dolle pret verzekerd dus met dit teamversterkend fun-spel voor jong en oud!

Aantal spelersspel wordt in 1 team gespeeld, wij raden 5 personen per team aan
DuurSpelduur: gemiddeld 2u, geen tijdslimiet
Gelegenheidfamilie-uitstap, uitstap met kids, vriendenuitje
FormuleNiet-begeleid DIY-game
Stedenalle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO
 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert

 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim