iCHALLENGE

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n Do It Yourself-spel?

Onze niet-begeleide spelen zijn spelen die je zelf kan spelen om je eigen toestel (tablet of smartphone) wanneer jij dat wil, in je eigen bubbel of op afstand van je teamgenoten. (Volledig corona-proof dus!). De locatie kies je uit onze vooraf gemaakte mogelijkheden.

Na reservatie van een spel, ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving om je teamgenoten optimaal te teasen en te briefen, en een technische fiche over hoe het spel te installeren en te spelen. Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons je unieke spelcode om het spel te starten. Met hoeveel personen je samen op pad kan, en hoeveel teams per spel er mogelijk zijn, is afhankelijk van het spel dat je kiest. Onze DIY-spelen zijn vooral aangewezen voor kleine groepen. Er is geen tijdslimiet bij deze spelen, dus er is zeker ruimte voor een pauze of 3, al zorg je best wel voor extra powerbanks indien je van plan bent om het rustig aan te doen.
Lees zeker voor je aan de slag wil gaan alle info die je zal ontvangen goed door, dan kan je ons bij eventuele vragen steeds bereiken. Er is immers geen garantie dat we de telefoon horen indien je om 2u ’s nachts op pad zou gaan 😉 Wil je assistentie tijdens je spel, dan kan dit tegen een meerprijs en dienen we vooraf vast te leggen wanneer jullie gaan spelen.

Selfplay Junior Detective – Los het Cluedo moordspel op

Kruip vandaag met je team in de huid van echte Junior Detectives. De politie heeft namelijk jullie hulp nodig om de moord van afgelopen nacht op te lossen. Ga op pad met je eigen smartphone of tablet en ontdek alle hints. Enkel op die manier kom je te weten wat de voornaam, achternaam en het moordwapen van de moordenaar is. Heb je het antwoord op 1 van deze 3 zaken? Ga dan naar het dichtstbijzijnde politiebureau en geef het juiste antwoord. Op die manier verdien je punten! Oh ja, je kan de andere teams bespioneren en hints stiekem stelen. Spanning verzekerd in dit interactieve outdoor Cluedo spel!

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
GelegenheidOp stap met de familie, schoolgroepen, jeugdverenigingen
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€45/pp

MEER INFO

Narcos – Ontmasker de criminelen

Met 1 of meerdere teams trek je met je eigen smartphone of tablet de stad in om het drugskartel van Carlos E. op te rollen. Dit spel speel je in een stad naar jouw keuze. Hier moet je op verschillende locaties puzzels oplossen. Enkel en alleen op die manier krijg je meer informatie waar de leiders van het kartel en Carlos E. zich verschuilen. Inspecteur De Winter heeft jouw hulp nodig om de stad te beschermen. Ga naar de verschillende locaties, los de puzzels op, ontmasker de criminelen en wordt de held van de dag! Oefen je beste incognitoskills en maak je klaar voor deze meeslepende interactieve outdoor escape room!

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
Gelegenheidvriendenuitje, op stap met de familie, fun-wandeling
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€45/pp

MEER INFO

Patient Zero – Online Escape Room

Ben je op zoek naar een teambuilding die je dezer dagen volledig corona-proof kan organiseren zonder dat dit een inbreuk op de spannende spelbeleving of interactie moet zijn? Wil je iets origineels doen om alsnog een familiefeest te kunnen organiseren, of wordt het verlangen naar een gezamenlijke queeste met vrienden te groot? Dan nodigt iChallenge je uit om een virtuele knipoog te werpen naar “het virus” en deel te nemen aan het online escape spel ‘Patient Zero’; waar je als onderzoeker of patient alles in het werk moet stellen om het virus in de kiem te smoren.

Aantal spelersmax 5 personen/schermen per team, meerdere teams mogelijk
DuurGemiddeld 1 à 1,5u, langer kan zeker
Gelegenheidfamilie-event, ontspannend moment met vrienden, teambuilding
FormuleDIY-game (mogelijk met begeleiding op afstand tegen een meerkost)
StedenOveral waar jij wil, indoor
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO

Selfplay Escape Game

Vandaag ga jij in 1 of meerdere teams op pad met je eigen smartphone of tablet om 9 gijzelaars te bevrijden uit de stad van jouw keuze. Dr. Crypto sloot hen op in de stad, en de politiediensten hebben jou nodig om hun leven te redden! Verzamel tips terwijl je de stad afspeurt, los raadsels op, vindt de codes, bevrijd de gijzelaars en wordt de held van de dag! Lukt het jou binnen de vooropgestelde timing? Dan wacht er nog een extra beloning! Oh ja, en ga met de prijzenpot lopen 😉 Spanning verzekerd in deze interactieve outdoor escape room! Doe alvast wat braintraining en haal die wandelschoenen uit de kast!

Aantal spelersmax 5 personen per team, meerdere teams mogelijk
Duur3u
Gelegenheidvriendenuitje, op stap met de familie, fun-wandeling
FormuleNiet-begeleid DIY-game
StedenAlle grootsteden in België, buiten België op aanvraag
Prijs (binnen België)€0/pp

MEER INFO
  • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

    Geert

  • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

    Caroline

  • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

    Neslihan