Selfplay Narcos – Ontmasker de criminelen

€55 incl. BTW per spel van 1 team. Extra teams mogelijk aan € 25 incl. BTW per team.

Terug naar alle spelen

Zonder spelleiding van iChallenge

Je speelt op je eigen smartphone/tablet

Iedereen die wat fun wilt

3u

wat?

In dit DIY-spel ga je in 1 of meerdere teams op pad in de stad van jouw keuze. Carlos E., de gevaarlijke drugscrimineel is samen met zijn kartel neergestreken bij jou in de buurt. Alle inwoners moeten onder dwang van het kartel verhuizen, indien ze dit niet doen zal het hen zuur opbrengen. Inspecteur De Winter  en zijn team vragen jouw hulp om de criminelen te ontmaskeren. Enkel en alleen op deze manier kunnen de inwoners terugkeren naar hun huizen en kan de rust wederkeren. Ga op zoek naar de puzzels, los ze op en ontmasker het drugskartel. Geef de goede antwoorden binnen de vooropgestelde timing, op die manier kan je punten verdienen én de buurt redden!


hoe?

Je reserveert het spel om in 1 team te spelen. Dat team bestaat best max uit 5 personen. Je kan ook voor meerdere teams reserveren. Jij kiest zelf in welke stad en wanneer je zal spelen. Elk team voorziet zijn eigen tablet of smartphone (en best ook een powerbank indien je graag tussenin eens pauzeert). Na reservatie ontvang je van iChallenge de uitgebreide speluitleg en een technische fiche over hoe je de selfplay-app kan installeren. Lees deze zeker vooraf door, zodat je eventuele vragen nog voor activatie van je spelcode kan stellen aan ons. (We kunnen immers niet garanderen dat we telefonisch bereikbaar zijn indien je om 2u ’s nachts het spel begint te spelen ;)) Na ontvangst van je betaling, ontvang je een spelcode om het spel te kunnen spelen. Let op: je kan deze spelcode slechts 1 keer activeren. Doe dat dus pas als je écht aan het spelen gaat. De spelcode is na activatie 3 uur geldig.

 

Elk team ziet de plattegrond van de stad, het spelgebied is ongeveer 1 vierkante kilometer groot. Hierop zie je 19 verschillende gele cirkels. Dit zijn de puzzels die jullie moeten oplossen om het kartel uit de stad te krijgen. Hoe dat praktische gebeurt, kom je zeker te weten in de uitgebreide speluitleg die je na reservatie ontvangt!


Aantal personen:
max 5 personen per team, meerdere teams mogelijk

Spelduur:
3u

Extra:
Kostprijs: € 55 voor 1 team. Extra teams mogelijk aan € 25 per team. Max 5 personen per team.

Zeer geschikt als:
vriendenuitje, op stap met de familie, fun-wandeling