Selfplay Junior Detective – Los het Cluedo moordspel op

€55 per team, € 25 per extra team, max 5 personen per team

Terug naar alle spelen

Zonder spelleiding van iChallenge

Je speelt op je eigen smartphone/tablet

Families die wat fun willen, schoolgroepen en jeugdverenigingen

3u

wat?

Help! Afgelopen nacht is er een vreselijke moord gebeurt in de stad. De politie zit met de handen in het haar, zij kunnen namelijk het mysterie niet oplossen. Ze roepen jullie hulp als Junior Detectives in om het raadsel uit te pluizen.

Loop doorheen de stad, ontcijfer de hints en kom de voornaam, achternaam en moordwapen van de moordenaar te weten. Heb je het antwoord? Perfect, ga dan naar het dichtstbijzijnde politiebureau en verdien punten met het juiste antwoord.

Op verschillende plaatsen in de stad kan je foto opdrachten maken. Op die manier help je het onderzoeksteam om de moord te ontrafelen. Bovendien verdien je punten wanneer je een stoere groepsfoto maakt!

Speel je in meerdere teams? Dan kan je het andere team ook bespioneren! Wie weet hebben zij al wel meer informatie over de moordenaar.


hoe?

Je koopt het spel aan om in 1 team te spelen. Dat team bestaat best uit maximum 5 personen. Je kan ook voor meerdere teams reserveren. Jij kiest zelf in welke stad en wanneer je zal spelen. Elk team voorziet zijn eigen tablet of smartphone (en best ook een powerbank indien je graag tussenin eens pauzeert). Na reservatie ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving en een technische fiche over hoe je de selfplay-app kan installeren. Lees deze zeker vooraf door, zodat je eventuele vragen nog voor activatie van je spelcode kan stellen. We kunnen immers niet garanderen dat we telefonisch bereikbaar zijn indien je om 2u ’s nachts het spel begint te spelen 😉 Na ontvangst van je betaling, ontvang je een spelcode om het spel te kunnen spelen. Let op: je kan deze spelcode slechts 1 keer activeren. Doe dit dus pas wanneer alle teams klaar zijn én je echt begint te spelen.

Elk team zal de plattegrond van de stad (het spelgebied is ongeveer 1 vierkante kilometer) te zien krijgen. Door rond te wandelen in de stad, ontdek je de plattegrond. Op de kaart vind je verschillende symbolen: een vergrootglas, vraagteken, personage, geld, fototoestel en een politiebureau. Deze items heb je nodig om te ontdekken wie de moordenaar is, maar nog belangrijker: je hebt ze nodig om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Hoe dit nu precies in zijn werk gaat, lees je in onze uitgebreide speluitleg die je ontvang na reservatie!

Achteraf sturen we de gemaakte foto’s door via een WeTransfer link!

Junior Detective is een echt familiespel dat gericht is op kinderen. Wil je liever een spel voor gans de familie? Dan speel je beter Operation Freddy!


Aantal personen:
max 5 personen per team, meerdere teams mogelijk

Spelduur:
3u

Extra:
Kostprijs: € 55 voor 1 team. Extra teams mogelijk aan € 25 per team. Max 5 personen per team.

Zeer geschikt als:
Op stap met de familie, fun wandeling