Selfplay Junior Detective – Los het Cluedo moordspel op

€45 incl. BTW per spel van 1 team. Extra teams mogelijk aan € 20 incl. BTW per team.

Terug naar alle spelen

Zonder spelleiding van iChallenge

Je speelt op je eigen smartphone/tablet

Families die wat fun willen

3u

wat?

Help! Afgelopen nacht is er een vreselijke moord gebeurt in de stad. De politie zit met de handen in het haar, want zij kunnen het mysterie niet oplossen. Ze roepen jullie hulp als Junior Detectives in om dit raadsel uit te pluizen.

Loop doorheen de stad, ontcijfer de hints en kom de voornaam, achternaam en moordwapen van de moordenaar te weten. Heb je het antwoord? Perfect, ga dan naar het dichtstbijzijnde politiebureau en verdien punten met het juiste antwoord.

Op verschillende plaatsen in de stad kan je foto opdrachten maken. Op die manier help je het onderzoeksteam om de moord te ontrafelen. Bovendien verdien je punten wanneer je een stoere groepsfoto maakt!

Speel je in meerdere teams? Dan kan je het andere team ook bespioneren! Wie weet hebben zij al wel meer informatie over de moordenaar.


hoe?

Je koopt het spel aan om in 1 team te spelen. Dat team bestaat best uit max 5 personen. Je kan ook voor meerdere teams reserveren. Jij kiest zelf in welke stad en wanneer je zal spelen. Elk team voorziet zijn eigen tablet of smartphone mét 4G-verbinding. Je voorziet ook best een powerbank indien je graag tussenin eens pauzeert.

Na reservatie ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving en een technische fiche hoe je de selfplay-app installeert. Lees alle documenten vooraf door, op die manier kan je eventuele vragen nog voor activatie van je spelcode stellen. We kunnen immers niet garanderen dat we telefonisch bereikbaar zijn indien je om 2 uur ’s nachts het spel begint te spelen 😉

Na ontvangst van je betaling, ontvang je van ons een spelcode om het spel te spelen. Deze code is 3 uur actief en dien je in elk toestel in te geven. Let op: je kan de spelcode slechts 1 keer activeren. Doe dat dus pas als je écht aan het spelen gaat.

Elk team zal de plattegrond van de stad te zien krijgen. Het spelgebied is ongeveer 1 vierkante kilometer groot. In het begin van het spel moet je het spelgebied nog ontdekken, het zal eerst grijs gekleurd zijn. Naarmate je door het spelgebied wandelt verschijnen er symbolen die je nodig hebt om de moord op te lossen of om punten te verdienen. Hoe dat praktisch gebeurt, kom je zeker te weten in de uitgebreide speluitleg die je na reservatie ontvangt!


Aantal personen:
max 5 personen per team, meerdere teams mogelijk

Spelduur:
3u

Extra:
Kostprijs: € 45 voor 1 team. Extra teams mogelijk aan € 20 per team. Max 5 personen per team.

Zeer geschikt als:
Op stap met de familie, schoolgroepen, jeugdverenigingen