Operation Freddy

€ 22 per persoon, minimumprijs per reservatie € 220 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Zin om een bekende of minder bekende stad of gemeente op een totaal andere manier te leren kennen? Laat je dan rondleiden in het centrum door Freddy, de absurde kabouter-op-grote-mensen-maat. Stadsgids Freddy heeft 15 verrassende plekjes in de stad voor je uitgezocht die je zeker moet bezoeken. Tijdens het parcours door de stad krijgen jullie allerhande vragen, moeten jullie de gekste selfies nemen en zelfs een boodschap inspreken of een liedje zingen!

De sfeer voor jullie groepsuitstap zit meteen goed in dit origineel stadsspel dankzij de grappige commentaar van kabouter Freddy. Originele groepsfoto’s, grappige geluidsopnames en juiste antwoorden leveren punten op, na foute antwoorden en saaie foto’s volgt gegarandeerd boegeroep van Freddy.

Wil je tussendoor nog wat extra punten verdienen of even uitblazen? Dan heeft Freddy wat bonusmissies. Dat zijn extra foto-opdrachten die je gedurende het hele stadsspel kan uitvoeren, om het even waar. Kom je een ander team tegen tijdens dit knotsgek parcours door de stad? Lanceer dan een uitdaging om hun zuurverdiende punten te stelen. Met Freddy verveel je je nooit!


hoe?

Deze grappige GPS-game is speelbaar vanaf 3 personen, tot maximum 1000 personen. We raden aan om in teams van 5 personen te spelen. Op een vaste startlocatie in een stad naar keuze krijg je de uitleg en de tablets van een professionele spelbegeleider. Deze blijft het hele spel in de buurt van het beginpunt en zal jullie foto’s en audio-opnames live beoordelen.

Na 2 uur eindigt het spel en keren jullie terug naar de startlocatie, waar de spelbegeleider jullie opwacht en de ranking meegeeft. Achteraf sturen we de gemaakte foto’s en audio-opnames op, zodat je nog lang kan nagenieten van je groepsactiviteit.

Wil je graag een gepersonaliseerde versie van dit spel voor vrijgezellen man of vrouw , teambuilding of om een feestbeest in de kijker te zetten? We helpen je graag! Had je een thema in gedachten? Kijk zeker eens bij onze Thema-spelen. Toch liever een actief stadsspel, waar spanning en tactiek centraal staan? Dan raden wij The Target aan! Is jouw team geknipt om raadsels op te lossen? Speel dan onze Escape Game en red de gijzelaars uit de klauwen van Dr. Crypto!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €22 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €220 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & teambuiding