Freddy PLUS: Teambuilding

€ 26 per persoon, minimumprijs per reservatie € 260 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Wil je een originele teambuilding, waarbij samenwerken, creativiteit en groepsgevoel centraal staan? Speel dan het ontspannend stadsspel Freddy PLUS teambuilding. Tijdens het parcours door de stad, dat toegankelijk is voor alle medewerkers, jong en oud, sportief en minder sportief, vuurt kabouter Freddy vragen en opdrachten op jouw teams af, waarbij je meer te weten komt over elkaar, het bedrijf en de stad! Je krijgt de kans om tot 7 vragen en opdrachten te personaliseren, zodat ze helemaal aansluiten bij je werknemers en de organisatie.

Alle werknemers die samen het logo van het bedrijf of de vereniging rechthouden? Samen op zoek naar de lookalike van de baas? De totale leeftijd van alle teamgenoten raden? Het kan allemaal met deze originele groepsuitstap.

Groot of klein team? Dit spel speel je in 1 of meerdere groepen. Wij raden teams van 5 personen aan. Laat de knotsgekke kabouter Freddy los op jouw team(s) voor een unieke teambuilding! Bovendien krijg je achteraf de foto’s en audio-opnames opgestuurd. Zo vergeten je werknemers het bedrijfsevenement nooit!


hoe?

Het verschil met het standaardspel Operation Freddy is dat bij het standaardspel alle vragen en opdrachten over de stad gaan, terwijl bij het teambuildingsspel 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad gaan, 1/3 van de vragen en opdrachten gaan over samenwerking, communicatie en teambuilding en 1/3 van de vragen worden gepersonaliseerd op basis van een vragenlijst die je krijgt na het reserveren van je spel. Dit spel heeft een vaste start- en eindlocatie per stad.

Liever een teambuilding die volledig op maat van je bedrijf of vereniging gemaakt is? Dan zitten we graag met je samen om een Team Me Up uit te werken. Liever een actieve teambuilding waarbij je je collega’s (virtueel) mag neerschieten? Dan kunnen we The Target aanraden. Ben je er zeker van dat jouw team het best is in raadsels oplossen? Ga dan de uitdaging van Dr. Crypto aan in het Escape Game.


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €26 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €260 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Teambuilding voor bedrijven