Team Me Up

€ 35 excl. BTW per persoon, minimumprijs per reservatie € 350 excl. BTW (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Team Me Up is een interactieve Citygame die wij volledig naar jouw wensen opstellen. Jij zorgt voor de teams, wij voor al de rest! Supergrappig, spannend, rustig of in het Chinees, bij Team Me Up kan het allemaal!

De basis van het spel is dat één of meerdere teams op stap gaan doorheen de stad. Op verschillende plaatsen – door ons of door jullie vooraf gekozen – krijgen de teams vragen, foto-, video- of audiomissies te zien. Een thema in gedachten? We doen graag enkele voorstellen om dit helemaal naar wens uit te werken.

Wat Team Me Up nu net zo speciaal maakt is dat elke vraag of opdracht op maat ontwikkeld wordt, zodat het spel van begin tot eind voldoet aan jouw wensen. Wil je dat je team de leeftijd van de CEO raadt, het lijflied van je voetbalclub inzingt, of een opdracht doet in het huis van je vrijgezel, alles is mogelijk! Kies je graag enkele vrijgezellen-, teambuildings-, of stadsspecifieke opdrachten uit een lijst? We helpen je graag!


hoe?

We raden aan om dit spel in teams van 5 personen te spelen. Speel je in meerdere teams? Dan kunnen ze een duel aangaan om punten van elkaar te stelen! Wil je graag teams belonen voor hun uitstekende kennis van het werkgebied/het bedrijf/de jarige? Dan kan je deze duels ook personaliseren!

Ook de locatie is volledig zelf te kiezen, op voorwaarde dat er voldoende wegen zijn in het spelgebied. Het is zeker ook mogelijk om het spel op punt A te starten en op punt B te beëindigen.

Wil je graag een spel ontwikkelen om meerdere keren te spelen, bijvoorbeeld voor jouw stad, bedrijf of vereniging? Daar zitten we graag eens voor samen. Neem zeker contact met ons op!
Liever een mysterieuze verhaallijn? Dan is CodeCrackers misschien wel iets voor jou. Wat minder eigen inbreng, maar wel een vrijgezel of feestvarken in de kijker zetten? Kijk dan eens naar de Freddy PLUS: vrijgezellen mannen, vrijgezellen vrouwen of feestvarken. Graag een teambuilding met enkele vragen over je team of bedrijf? Dan is Freddy PLUS: Teambuilding misschien iets voor jouw organisatie!


Aantal personen:
3 tot 1000 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Prijs binnen België €35 excl. BTW per persoon met een minimumprijs van €350 excl. BTW per gereserveerd spel


Zeer geschikt als:
Teambuilding, special event