Team Me Up

Vanaf € 35 excl. BTW per persoon, minimumprijs per reservatie € 350 excl. BTW (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Team Me Up is een interactieve Citygame dat wij volledig naar jouw wensen opstellen. Jij zorgt voor de teams, wij voor al de rest! Supergrappig, spannend, rustig of in het Chinees, bij Team Me Up kan het allemaal!

De basis van het spel is dat één of meerdere teams op stap gaan doorheen de stad. Op verschillende plaatsen – door ons of door jullie vooraf gekozen – krijgen de teams vragen, foto-, video- of audiomissies te zien. De teams strijden tegen elkaar om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Deze verdien je door de verschillende missies uit te voeren.

Wat Team Me Up nu net zo speciaal maakt is dat elke vraag of opdracht op maat ontwikkeld wordt. Op die manier voldoet het spel van begin tot eind aan jouw wensen. Wil je dat je team de leeftijd van de CEO raadt, het lijflied van je voetbalclub inzingt, of een opdracht doet in het huis van je vrijgezel, alles is mogelijk! Kies je graag enkele vrijgezellen-, teambuildings-, of stadsspecifieke opdrachten uit onze lijst? We helpen je graag!


hoe?

Boek je een Team Me Up bij ons, dan starten we met een kennismakende video call waarbij wij vragen naar jouw wensen! Wil je bijvoorbeeld een stadsspel helemaal in het thema van Egypte, dan zetten wij onze creatieve denkers aan het werk en brengen we Egypte voor 1 dag naar België. Of misschien wil je liever een gepersonaliseerde cluedo spelen waarbij de teams moeten raden wie de baas / het feestvarken / … heeft vermoord.

We raden aan om dit spel in teams van 5 personen te spelen. Speel je in meerdere teams? Dan kunnen ze een duel aangaan om punten van elkaar te stelen! Wil je graag teams belonen voor hun uitstekende kennis van het werkgebied/het bedrijf/de jarige? Dan kan je deze duels ook personaliseren!

Maar wat kan je nu allemaal doen bij een Team Me Up? Eerst en vooral kies je een geschikte locatie. Dit kan een stad zijn, maar het is vaak ook mogelijk om het spel te laten doorgaan in een bos, bedrijfssite, dierenpark, … Nadien kies je het thema van je spel en de opstartplaats en eindlocatie. Tot slot kies je nog de soorten opdrachten, duurtijd en taal van het spel.

Heb je speciale verzoeken, bijvoorbeeld tussendoor een drinkpauze, samen bekijken we wat mogelijk is! Op de pagina Citygame op Maat lees je een uitgebreide versie van de mogelijkheden en kan je enkele cases terugvinden!

Wil je graag een spel ontwikkelen om meerdere keren te spelen, bijvoorbeeld voor jouw stad, bedrijf of vereniging? Daar zitten we graag eens voor samen. Neem zeker contact met ons op!

Wat minder eigen inbreng, maar wel een vrijgezel of feestvarken in de kijker zetten? Kijk dan eens naar de Freddy PLUS: vrijgezellen mannen, vrijgezellen vrouwen of feestvarken. Graag een teambuilding met enkele vragen over je team of bedrijf? Dan is Freddy PLUS: Teambuilding misschien iets voor jouw organisatie!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Prijs afhankelijk van wensen.
Prijs binnen België vanaf €35 excl. BTW per persoon met een minimumprijs van €350 excl. BTW per gereserveerd spel


Zeer geschikt als:
Teambuilding, special event