Freddy PLUS: Vrijgezellen mannen

€ 26 per persoon, minimumprijs per reservatie € 260 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Willen jullie graag de typische vrijgezellensfeer, zonder meteen in de klassieke opdrachten te vervallen? Freddy daagt jullie uit met verschillende vragen en doe-opdrachten in de stad. Al eens testen hoe de eerste buitenechtelijke ruzie zal klinken? De single in het gezelschap een nieuwe Tinder-foto laten nemen? Alles kan in dit avontuurlijke stadsspel, speciaal voor mannen vrijgezellen!

Bovendien kan je tot 7 vragen en opdrachten personaliseren, zodat het spel echt in teken staat van de bruidegom in spe. Is hij helemaal gek op Beyoncé? Misschien krijgt hij wel een lapdance van deze knappe dame!

Maak met jullie gezellige vrijgezellengroep de stad onveilig in 1 of meerdere teams. Vrijgezellengids Freddy, de kabouter-op-grote-mensen-maat laat jullie alle interessante hoekjes van de stad zien, waar jullie de gekste opdrachten uitvoeren. Achteraf krijgen jullie de foto’s en audio-opnames van tijdens het spel opgestuurd. Zo wordt jullie vrijgezellenfeest een dag om nooit meer te vergeten!


hoe?

Het verschil met het standaardspel Operation Freddy is dat bij het standaardspel alle vragen en opdrachten over de stad gaan, terwijl bij het vrijgezellenspel 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad gaan, 1/3 typische, maar niet cliché, vrijgezellenopdrachten en -vragen zijn, en 1/3 van de vragen worden gepersonaliseerd op basis van een vragenlijst die je krijgt na het reserveren van je spel. Dit spel heeft een vaste start- en eindlocatie per stad.

Wil je graag wat meer opdrachten personaliseren? Kies dan voor het volledig gepersonaliseerde Team Me Up. Toch liever wat meer actie in op je vrijgezellenfeest? Dan kan je The Target spelen. Is de vrijgezel een kei in raadsels oplossen? Dan is de Escape Game misschien iets voor jullie groep!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €26 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €260 incl. BTW per gereserveerd spel


Zeer geschikt als:
Vrijgezellenfeest mannen