Citygame op maat

Je gasten op een originele manier naar de feestlocatie brengen? Een unieke en interactieve rondleiding rond je bedrijfssite, van loods naar loods? Met een vrijgezel een parcours doen langsheen de leukste plekjes in zijn/haar leven? Het zijn maar enkele voorbeelden die mogelijk zijn met een citygame op maat!

Terug naar alle events

Een citygame op maat, wat is dat nu juist? De basis van het spel is dat één of meerdere teams op stap gaan doorheen een stad of een ander terrein (bos, bedrijfssite, dierenpark, …). Op verschillende plaatsen, die door jullie of door ons vooraf gekozen zijn, krijgen de teams vragen, foto-, video- of audiomissies te zien. Indien de opdrachten goed zijn uitgevoerd, krijgen de teams hier punten voor. Het team met de meeste punten op het einde van het spel, is de grote winnaar van de dag.

Tijdens een spel op maat kan je onder andere het thema van het spel beslissen. Zo kan je een spel helemaal in het teken van Disney of zombies of dieren kiezen. De opstartplaats en de eindlocatie kies je ook zelf. Deze kunnen dezelfde zijn, maar het is ook mogelijk om een verschillende opstart- en eindlocatie te kiezen. Wil je alleen foto-opdrachten of een combinatie van alle mogelijkheden (vragen, foto, audio, video)? De soorten opdrachten kan je zelf ook kiezen. Ook de duurtijd kan je zelf kiezen. Zo kan je 1 uur, 2 uur, 3 uur of zelfs 4 uur spelen. Tussendoor tijdens een langer spel graag een drinkpauze? Ook dit kan je kiezen bij een citygame op maat! Ben je een internationaal bedrijf met meerdere talen? Ook de taal of zelfs talen kan je kiezen in een citygame op maat. Je hebt de keuze uit: Nederlands, Frans, Engels of een mix van deze talen.

Voor alle speciale gelegenheden, teambuildings die net dat tikkeltje verder mogen gaan, unieke pensioenvieringen, originele bedrijfsvoorstellingen, premières, … werken wij graag een citygame op maat uit! Jullie kiezen alle bovenstaand vernoemde opties en wij zorgen voor de rest!

 

Zin gekregen voor een citygame op maat voor 1 of meerdere keren? Laat ons jouw idee weten via de offerte en dan organiseren wij een videogesprek om deze ideeën om te zetten in realiteit! Een citygame op maat is mogelijk vanaf 35 euro per persoon exclusief BTW.

 

Voorbeeld Cases:

Halloweentocht citygame Veurne citygame op maat Egypte 2022 Gepersonaliseerde teambuilding mtech+ Brussel 

Toch liever een stadsspel dat al afgewerkt is en dat je gedeeltelijk kan personaliseren? Dan kunnen we Freddy PLUS: teambuilding, vrijgezellen vrouwen, vrijgezellen mannen of feestvarken aanraden!

Terug naar alle events