Teambuilding voor Bent

Starten in de kruidtuin om nadien te eindigen op de grote markt.

Op het einde van de zomervakantie van 2023 hadden we nog een fijn stadsspel op het programma staan. Merkschoenenwinkel BENT vroeg om een gepersonaliseerde citygame te maken in Brussel met volgende elementen: verschillende opstart- en eindplaats, tour doorheen Brussel met de iets minder bekende hotspots, teambuildingsopdrachten verwerken in het spel, opdrachten in het teken van werknemers en het bedrijf gebruiken en een prijs voorzien voor de winnaars.

Starten deden we in de Kruidtuin en eindigen deden we op onze vaste plaats in Brussel: de Grote markt. Tijdens de route passeerden de deelnemers onder andere: de Munt, de Brouckère, Jeanneke Pis en de Koninginnegallerij. Doorheen het spel kregen de werknemers van BENT verschillende vragen en opdrachten over hun bedrijf. Zo moesten ze een groepsfoto maken waarbij ze als echte modellen op de catwalk liepen, moesten ze 1 teamlid helemaal in het rood aankleden en een ander in het zwart, moesten ze raden hoeveel paar schoenen ze in 2022 verkocht hadden en moesten ze op zoek gaan naar een lookalike van hun baas. In de voormiddag kregen de werknemers de kans om te weten te komen welk kleurentype zij waren. Waren ze een lente – zomer – herfst of wintertype? Als leuk extraatje hadden we dit ook verwerkt in het spel waarbij ze aan de hand van een foto moesten tonen welk (kleuren)type ze waren. 

Nadat iedereen alle opdrachten had volbracht kregen de winnaars nog een prijs. Voor hen hadden we een unieke doosje zomerpralines voorzien.  

← Terug naar overzicht citygame op maat.