Teambuildings

MEER INFO

Citygame op maat

MEER INFO

Familie

MEER INFO

Vrienden

MEER INFO

Scholen en jeugdbewegingen

MEER INFO

City specials

MEER INFO

Vrijgezellen

MEER INFO

Feestvarken

MEER INFO

iCHALLENGE

iChallenge organiseert sinds 2008 interactieve citygames in België en daar buiten. We sturen je op pad met een tablet voor een actieve, mysterieuze of ontspannende citygame op de locatie die jij wenst!

Wil je een spel buiten of binnen, aan de kust of in de ardennen, met je vrienden of met de hele bedrijfsafdeling? Dan kan je kiezen uit ons ruime aanbod aan begeleide outdoor spelen, begeleide indoor spelen of niet-begeleide (DIY) citygames! Bij begeleide spelen sturen wij een professionele spelbegeleider die het event in goede banen leidt! iChallenge voorziet al het nodige spelmateriaal, zoals tablets en spelkaarten. Een spannend stadsspel of een rustige wandeling? Wat je ook kiest, onze spelbegeleider geeft de speluitleg, start de tablets op en blijft gedurende het hele evenement beschikbaar voor de nodige assistentie. De Niet-begeleide spelen, organiseer je zelf op je eigen smartphone of tablet, al zorgen wij vooraf voor een uitgebreide handleiding!

Een vrijgezellenfeest plannen, een teambuilding organiseren of een feestvarken in de spotlight zetten? Met onze PLUS- en OP MAAT-spelen kan je een aantal opdrachten personaliseren! Neem zeker een kijkje in ons aanbod!

Ben jij op zoek naar een dag vol plezier en een heerlijke lunch? Dan zit je met onze dagpakketten goed! Neem een kijkje bij teambuilding en klik op de link dagpakketten en kom alles hierover te weten!

Zin om meteen te beginnen spelen? Reserveer een spel, vraag een offerte aan of neem contact met ons op!


meer info

Het jachtseizoen in real life spelen!


Heb jij ook al naar het Jachtseizoen op VTM gekeken en heb je zin gekregen om dit zelf een keertje te spelen? Dan hebben wij het perfecte spel voor jullie, namelijk The Target!

Lees meer
 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert

 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan