Teambuildings

MEER INFO

Special events op maat

MEER INFO

Familie uitstap

MEER INFO

Vrienden uitjes

MEER INFO

Scholen en jeugdbewegingen

MEER INFO

City specials

MEER INFO

Vrijgezellen

MEER INFO

Feestvarken

MEER INFO

iCHALLENGE

iChallenge organiseert sinds 2008 interactieve citygames in België en daar buiten. We sturen je op pad met een tablet voor een actieve, mysterieuze of ontspannende citygame op de locatie die jij wenst!

Wil je een spel buiten of binnen, aan de kust of in de ardennen, met je bubbel of met de hele bedrijfsafdeling? Dan kan je kiezen uit ons ruime aanbod aan begeleide outdoor spelen, begeleide indoor spelen of niet-begeleide (DIY) citygames! Bij begeleide spelen sturen wij een professionele spelbegeleider die het event in goede banen leidt! iChallenge voorziet al het nodige spelmateriaal, zoals tablets en spelkaarten. Een spannend stadsspel of een rustige wandeling? Wat je ook kiest, onze spelbegeleider geeft de speluitleg, start de tablets op en blijft gedurende het hele evenement beschikbaar voor de nodige assistentie. De Niet-begeleide spelen, organiseer je zelf op je eigen smartphone of tablet, al zorgen wij vooraf voor een uitgebreide handleiding!

Een vrijgezellenfeest plannen, een teambuilding organiseren of een feestvarken in de spotlight zetten? Met onze PLUS- en OP MAAT-spelen kan je een aantal opdrachten personaliseren! Neem zeker een kijkje in ons aanbod!

Zin om meteen te beginnen spelen? Reserveer een spel, vraag een offerte aan of neem contact met ons op!


meer info

Geniet samen van een iChallenge moment deze kerst


Ben jij nog opzoek naar een uniek cadeau en wil je jouw dierbaren verrassen? Geef een iChallenge cadeaubon en geniet zo samen van de momentjes met elkaar.

Lees meer!
  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek

  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria