Terug naar alle posts

Speel het jachtseizoen in real life tijdens The Target!

VTM komt in het najaar met een nieuw programma: Jachtseizoen België. Hierbij neemt een BV-duo het op tegen Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop. Het duo moet voorkomen dat ze gevangen worden door de jagers! Het jachtseizoen kan je ook in real life spelen tijdens The Target.

 

Het jachtseizoen is geopend!

 

Ken jij het nieuwe VTM-programma jachtseizoen al? Hier in deze blog kom meer te weten over Jachtseizoen België en waar je het kan spelen! First things first, het programma jachtseizoen heeft helemaal niets te maken met jagen. Het programma is overgewaaid uit Nederland en krijgt nu ook een Vlaams afgeleide ervan. In Nederland is het al sinds 2016 populair op YouTube en in het najaar kan je het programma Jachtseizoen ook bij ons op VTM bekijken. Elke aflevering probeert een BV-duo gedurende 4 uur uit de handen te blijven van de jagers (Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop). Ken je het programma al en wil je het jachtseizoen graag eens in real life spelen? Dan is deze blog perfect voor jou!

 

De jagers van het tv-programma Jachtseizoen. Speel The Target in Real Life.

 

Ontsnap uit de handen van de jagers

 

De spelregels van Jachtseizoen zijn simpel. De gevangenen dragen een feloranje overall en moeten gedurende 4 uur uit de handen van de jagers blijven. Het duo krijgt een voorsprong van 20 minuten en nadien gaan Laura, Jamie-Lee en Maarten op jacht. Easy Peasy! Maar toch zijn er nog enkele regeltjes waardoor het zenuwslopend kat- en muisspel echt spannend wordt! Elke 10 minuten wordt de locatie van het BV-duo doorgestuurd naar de jagers en kunnen zij aan de hand van hun minibus en GPS-trackers de gevangenen opsporen. Vooraf aan het spel mag het duo 2 liften voorzien, maar tijdens het spel hebben ze niets van bezittingen. Geen geld, geen gsm, geen hulpmiddelen. Niks, nada, noppes. Bovendien mag het feloranje BV-duo tijdens Jachtseizoen België niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten en moeten ze gedurende 4 uur hun oranje outfit aanhouden. Best wel lastig wanneer je niet gezien wil worden.

Slagen Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop erin om het duo te vangen, dan winnen zij. Slaagt het BV-duo erin om 4 uur lang uit de handen van de jagers te blijven, dan is de overwinning voor hen.

 

The Target het spel voor echte durvers

 

Wil je als voorbereiding op het Jachtseizoen België dit zenuwslopende spel in real life zelf al een keertje spelen? Dan ben je bij iChallenge bij het juiste adres, wij hebben het perfecte spel voor jullie! Namelijk “The Target”!

The Target is een interactief citygame van iChallenge dat je al sinds 2008 in bijna elke Belgische stad kan spelen. We sturen je op pad met 4 tablets, waarbij 1 boeventeam het op neemt tegen 3 politieteams. The Target en Jachtseizoen VTM hebben hetzelfde doel: de gangsters moeten voorkomen dat ze gevangen worden genomen door de jagers (= politie) en de jagers moeten ze opsporen en arresteren. In The Target is er een leuk extraatje voor de gangsters, zij moeten 1 miljoen euro zien te verdienen door virtuele misdaden te plegen. Op verschillende locaties in de stad liggen virtuele voorwerpen die de boeven nodig hebben om een misdaad te plegen. Wanneer de gangsters de juiste voorwerpen hebben verzameld, kunnen ze een misdaad plegen en geld verdienen.

 

Samen met je collega's jagen op de boef in The Target. Speel The Target in Real Life. Speelkaart van The Target in Antwerpen. Speel The Target in Real Life.

 

In jachtseizoen zien de jagers elke 10 minuten de locatie van het BV-duo, bij The Target zien de politieteams elke 6 minuten de locatie van de boeven. Ook wanneer de gangsters een virtueel voorwerp oprapen of een misdaad plegen wordt de locatie doorgeseind naar de politieteams. Is er een politieteam op minder dan 30 meter van de boeven? Dan kunnen ze hen proberen virtueel neer te schieten en zo het spel winnen.

Maar het is niet zo simpel als het lijkt, want elke 3 minuten ziet het gangsterteam de locatie van alle politieteams. Op die manier kunnen ze nog snel een kogelvrije vest aantrekken of een landmijn activerenwanneer er een politieteam in de buurt is.

Slaag jij er met je team in om 1 miljoen euro te verzamelen voor de politieteams je te grazen kunnen nemen?

 

The Target zelf een keertje spelen?

 

Wil jij net zoals in het Tv-programma Het Jachtseizoen, op de vlucht slaan voor je vrienden, familie of collega’s zonder dat ze je te pakken krijgen? Speel dan nu het jachtseizoen in real life tijdens The Target! Klik op The Target en lees meer hoe je dit spel kan reserveren.

 

The Target samen met vrienden spelen. Speel The Target in Real Life.  Als schooluitstap de zenuwslopende activiteit The Target spelen. Speel The Target in Real Life.

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert