Terug naar alle posts

Geef een iChallenge moment cadeau en geniet samen van de kerstperiode

Ben jij nog opzoek naar een uniek kerstcadeau en wil je dit jaar jouw dierbaren verrassen? Geef een iChallenge moment cadeau en geniet zo samen van de momentjes met elkaar.

Dag Sinterklaasje, hallo kerstboom!

 

Sinterklaas is opnieuw vertrokken naar Spanje en we mogen dus officieel aftellen naar Kerstmis. Overal op straat zien we fonkelende kerstverlichting en in de winkelstraten wordt het stilletjes aan drukker en drukker. De kerstperiode betekent ook cadeautjes geven aan elkaar. Wil je dit jaar eens iets anders cadeau doen dan gekke sokken? Geen probleem want we’ve got you covered! Ga deze eindejaarsperiode voor een uniek kerstgeschenk en geef een iChallenge moment cadeau! Samen met vrienden of familie opnieuw een activiteit doen en fijne momenten beleven!

Samen, wat is dat ook alweer?

 

We moeten het bijna niet vertellen, want inderdaad Miss Rona stak voor alles wat samen betekent een stokje voor. Maar laten we haar even uit onze gedachten zetten en ons focussen op de personen waar het echt rond draait als we aan het woord “samen” denken”. Inderdaad, dat zijn je familie, vrienden, collega’s en zelfs je buren. De mensen om je heen waar je de feestdagen samen mee wil doorbrengen.

Geniet van de momenten samen

 

Als er 1 ding is dat we afgelopen periode geleerd hebben is het wel genieten van de momenten samen. Hoe klein of groot ze ook zijn. iChallenge kan hierbij een handje helpen. Wat dacht je ervan om deze kerst eens een “iChallenge moment” cadeau te doen? Een citygame in een stad naar jouw keuze. Je kiest je favoriete spel uit ons assortiment (indoor of outdoor spelen) en brengt je familie of buren of zelfs je collega’s samen. Je kan zo groot gaan als je wilt, want oh ja hoor, onze spelen zijn geschikt van 3 – 1000 spelers! Het mooiste van al is dat je deze activiteit ook nog kan personaliseren. Wil je graag je jarige zus in de spotlight zetten of je ouders bedanken omdat ze elke dag verse soep kwamen brengen toen je in quarantaine zat? Het kan allemaal! Ben je trouwens net als ons verzot op de eindejaarsperiode, dan is ons kerstspel de perfecte activiteit voor jou!

Kies dit jaar voor een uniek kerstcadeau en geef een iChallenge moment cadeau aan je dierbaren!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert