Thema spelen en city specials

€ 26 per persoon, minimumprijs per reservatie € 260 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Mag jouw vriendenuistap of familie-uitje net dat tikje specialer worden? Is jouw vereniging al helemaal in de kerstsfeer, aan het bibberen met Halloween of willen jullie je op teambuilding simpelweg voorbereiden voor de Genste Feesten of Aalst Carnaval? Dan is een GPS-spel in thema ideaal voor jouw groepsactiviteit! Jouw team gaat op pad in de stad, waar een parcours is uitgewerkt vol vragen en gekke doe-opdrachten in thema.

De seizoensspelen zijn in alle steden te spelen, tijdens bepaalde periodes. Zo is er een stadsspel in thema Kerst, Halloween, Pasen, zomer, …

Daarnaast zijn er ook de city specials. Die GPS-spelen zijn voor een bepaalde stad rond een specifiek thema gemaakt. Zo is er en spel rond de Middeleeuwen in Gent of de Eerste Wereldoorog in Ieper, om je in geschiedkundige sferen te brengen. Met het stadsspel in Oudenaarde kom je alles te weten over Oudenaards Bruin Bier, terwijl je in Antwerpen over de straten kan paraderen met ons modespel.


hoe?

Maak een keuze voor een thema en amuseer je met Freddy tijdens het grappige stadsparcours, helemaal aangepast aan het onderwerp! Deze spelen hebben een vaste start- en eindlocatie per stad.

Seizoensspelen:
• Freddy De Kerstkabouter
• Freddy De Halloweenkabouter
• Freddy De Paaskabouter
• Freddy into Summervibes
• Freddy in de Jaren ’20
• Freddy in de onderwaterwereld

City specials
Aalst: Carnaval
Antwerpen: Mode, spelen in omgeving MAS en omgeving Antwerpen Centraal
Brussel: Strips
Gent: Gentse Feesten of Middeleeuwen
Genk: C-mine, spelen in omgeving Thorsite
Ieper: Wereldoorlog 1
Luik: Beerlovers
Leuven: bier
Mechelen: Maneblussers (en andere stadslegenden)
Meise: de plantentuin
Oostende: Crystal Ship
Oudenaarde: Oudenaards Bruin Bier

 

Toch liever een en spel dat volledig gaat over de stad? Kies dan voor het standaardspel Operation Freddy. Graag wat meer actie tijdens je groepsuitstap? Dan is The Target ideaal! Het plezier van een escape room beleven, maar dan outdoor in een stad? Speel dan de Escape Game. Wil je zelf enkele vragen personaliseren? Dat kan met onze PLUS-spelen voor vrijgezellen vrouw of vrijgezellen man, teambuilding en feestvarken! Wil je liever zelf een volledig nieuw spel laten ontwikkelen? Dan kan dat met onze Op Maat-spelen Team Me Up!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €26 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €260 incl. BTW per gereserveerd spel


Zeer geschikt als:
Fun activiteit & teambuiding