Freddy PLUS: Vrijgezellen vrouwen

€ 25 per persoon, minimumprijs per reservatie € 250 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Maak het vrijgezellenfeest van je beste vriendin extra speciaal met het grappige en originele stadsspel Freddy Plus: vrijgezellen vrouwen. Maak een stad naar keuze onveilig in 1 of meerdere groepen, gewapend met een tablet! Kabouter Freddy toont je de mooiste plekjes in de stad en vuurt de gekste vragen en doe-opdrachten op je af. Al een eerste keer de puppy-oogjes oefenen? Of op handen gedragen worden door de knapste man die je tegenkomt? Je kan sowieso rekenen op commentaar van Freddy!

Je kan tot 7 vragen en opdrachten personaliseren, zodat je beste vriendin zeker in de spotlight staat tijdens de vrijgezellenactiviteit. Heeft de bruid een uitzonderlijk danstalent, en moet ze dansen met een lookalike van haar toekomstige? Of wordt ze gek van Ryan Gosling en gaat ze ermee op de foto? Samen de knapste man in de stad aanspreken, of moet de vrijgezel alleen haar stoute schoenen aantrekken? De keuze is aan jullie!

Achteraf krijgen jullie de foto’s en audio-opnames van tijdens het spel opgestuurd. Zo vergeten jullie de vrijgezellenactiviteit met Freddy nooit!


hoe?

Het verschil met het standaardspel Operation Freddy is dat bij het standaardspel alle vragen en opdrachten over de stad gaan, terwijl bij het vrijgezellenspel 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad gaan, 1/3 typische, maar niet cliché, vrijgezellenopdrachten en -vragen zijn, en 1/3 van de vragen worden gepersonaliseerd op basis van een vragenlijst die je krijgt na het reserveren van je spel. Dit spel heeft een vaste start- en eindlocatie per stad.

Nog niet helemaal duidelijk? Hier kun je een iets meer gedetailleerde uitleg terugvinden.

Wil je graag wat meer opdrachten personaliseren? Kies dan voor het volledig gepersonaliseerde Team Me Up. Toch liever wat meer actie in op je vrijgezellenfeest? Dan kan je The Target spelen. Kan jouw beste vriendin als de beste raadsels oplossen? Dan is de Escape Game misschien iets voor jullie groep! Op zoek naar een gestolen bruidsjurk/bruidegom/ huwelijkscontract/tafelschikking en achteraf gezellig samen iets drinken? Dan raden wij CodeCrackers aan.


Aantal personen:
3 tot 1000 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €25 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €250 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Vrijgezellenfeest vrouwen