Unieke teambuildingdag voor SCK CEN

Eentje is geentje, we doen er nog een TMU bij in september!

In september hadden we nog een ander spel op maat op de planning staan, deze keer voor het Belgisch nucleair onderzoekscentrum (SCK CEN). Zij wilden hun teambuilding laten doorgaan in een naburig gelegen bos. Dit is een moeilijkere locatie, maar uiteraard is geen enkele uitdaging te moeilijk voor iChallenge.

We trokken dus naar de bossen van Mol om een spel voor het onderzoekscentrum te organiseren. Op de planning stond een spel volledig op maat met vragen en opdrachten over teambuilding en vragen en opdrachten over het bedrijf en de geschiedenis van het bedrijf. Dit resulteerde in enkele grappige teamfoto’s die de groep na afloop van het spel ook allemaal digitaal kreeg. Hieronder vang je alvast een kleine glimp op van deze unieke dag.

Doordat in het onderzoekscentrum verschillende nationaliteiten werken is de voertaal in het bedrijf Engels. Dit hebben we voor het spel en de begeleiding van de team me up ook doorgetrokken. Het spel en de uitleg ging dan ook volledig door in het Engels. 

Uiteindelijk heeft iedereen genoten van het spel en waren de deelnemers blij dat het spel in een koel bos doorging. Het was namelijk extreem warm op die zomerse septemberdag. 

← Terug naar overzicht citygame op maat.