iChallenge op bezoek in grootstad Parijs

Parijs de stad van de liefde, of misschien toch eerder die van de citygames?

Begin September stond er ons een buitengewoon stadsspel te wachten. Deze keer trokken we naar buurland Frankrijk naar Parijs om een vastgoedkantoor een onvergetelijke namiddag te laten beleven. Opstarten deden we aan het Noordstation en de groep baande zich doorheen Parijs een weg om uiteindelijk te eindigen aan de Basilique du Sacré-Coeur. 

De klant vond het belangrijk om het stadsspel langs de mooiste gebouwen van Parijs te laten doorgaan. Daarvoor ben je in de Franse hoofdstad natuurlijk op het juiste adres! De stad staat vol met historische gebouwen, elk met hun eigen verhaal en deze verwerkten we uiteraard in onze opdrachten. Zo kwamen de groepen langs onder andere de Heilige-Vincentius-a-Paulokerk, hierbij is de fronton het opvallendste gedeelte van het gebouw. Je kan er de apotheose van Saint-Vincent-de-Paul aflezen waarbij hij vereerd wordt door omringde figuren (missionaris, galeislaaf, dochters des liefde met kinderen, …) Hierbij werden de teams uitgedaagd om de verering zo goed mogelijk uit te beelden en een teamfoto te maken. De architectuuropdrachten werden afgewisseld met vragen over het bedrijf alsook opdrachten over vastgoed. 

Afsluiten gebeurde aan de Basilique du Sacré-Coeur. Nadat de teams de verschillende trappen op stapten werd hun inspanning beloond met een prachtig uitzicht over Parijs.

← Terug naar overzicht citygame op maat.