Vrijgezellen 2023 ’t Eilandje Antwerpen

Spel op maat voor de toekomstige bruid

Een combinatie van ontspanning en vrijgezellenleven vieren.

Staat er binnenkort een trouw op de planning bij 1 van je vrienden of vriendinnen? Dan kan je deze persoon verrassen met een citygame helemaal in het teken van hem of haar!

Zo gezegd zo gedaan, in de zomer van 2023 had een hechte vriendinnengroep het geniale idee om 1 van hun vriendinnen te verassen met een citygame volledig op maat dat helemaal in het teken van haar en haar trouw stond. 

Voorwaarden waren dat het spel langer duurde dan standaard, in samenspraak besloten we het op 3 uur te zetten. Onderweg moesten er ook enkele vaste stops worden voorzien zodat ze hier en daar iets konden drinken. En alle vragen en opdrachten moesten over de aanstaande bruid gaan.

We planden een videomeeting in, hierin werd uitgelegd wat wij allemaal konden doen en wat de vriendinnen hun wensen waren. Al snel kwamen we op het besluit om de citygame in de hippe buurt het Eilandje in Antwerpen te laten doorgaan. Om de vriendinnen op weg te helpen voor de opdrachten, stuurden wij hun onze standaard vragenlijst voor een vrijgezellenspel door. Uit dit document haalden ze inspiratie halen om zelf hun vragen en opdrachten samen te stellen. Elke opdracht werd voorzien met een gepersonaliseerde foto van de bruid en zo trokken de dames in de zomer op pad gewapend met een tablet. Achteraf kregen ze via mail ook nog de gemaakte foto’s tijdens het spel. Een mooie herinnering aan een unieke dag.

← Terug naar overzicht citygame op maat.