Teambuildingsdag voor de politieafdeling op Campus Vesta

De politieafdeling van Campus Vesta deed een teambuilding op hun eigen terrein.

Campus Vesta, het opleidingscentrum voor hulpverleners, vroeg ons om een teambuildingsspel te creëren op hun eigen domein. Het 75 ha grote domein bestaat uit verschillende oefengebouwen en wrakstukken (auto’s, vliegtuig, …). Deze elementen gebruikte we in het spel dat we voor hen op maat maakte.

Elk team kreeg een tablet en mocht het terrein op om Freddy te zoeken. Eens aangekomen op de juiste plaats, vuurde Freddy verschillende teambuildingsopdrachten op hen af. Hierbij gingen er 7 vragen of opdrachten over teambuilding, 7 vragen of opdrachten werden gepersonaliseerd naar hun afdeling en 5 opdrachten gingen over Campus Vesta en haar terrein.

Tijdens het spel konden de verschillende teams elkaar ook uitdagen om zo punten van elkaar af te snoepen. De uiteindelijk winnaar ging aan de haal met eeuwige roem op Campus Vesta.

Campus Vesta teambuilding op maat Campus Vesta teambuilding op maat Campus Vesta teambuilding op maat Campus Vesta teambuilding op maat Campus Vesta teambuilding op maat Campus Vesta teambuilding op maat

← Terug naar overzicht citygame op maat.