Freddy PLUS: Feestvarken

€ 26 per persoon, minimumprijs per reservatie € 260 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Zit je binnenkort met een jarige in je vriendengroep of familie? Wil je je ouders verrassen voor hun huwelijksverjaardag? Op zoek naar een niet te actieve, maar vooral ontspannende en grappige groepsactiviteit om een feestvarken in de bloemetjes te zetten? Dan is het Freddy PLUS verjaardagsspel echt iets voor jullie!

Freddy daagt jullie uit met vragen, vraagt jullie om gekke selfies te nemen en verjaardagsliedjes te zingen op een 15-tal verrassende plekjes in de stad. Tot 7 vragen en opdrachten kan je personaliseren, waardoor de jarige zich echt heel speciaal voelt! Toch ligt de focus niet enkel en alleen op de jarige in dit spel, maar vooral op het groepsgevoel en het gezellige samenzijn. Achteraf krijg je al het foto- en geluidsmateriaal toegestuurd, wat de herinnering des te leuker maakt!


hoe?

Dit spel spelen jullie in 1 of meerdere teams. Wij raden teams van 5 personen aan. Elk team krijgt een tablet waarmee het zijn eigen parcours afwerkt. Komen jullie onderweg een andere groep tegen? Lanceer dan een uitdaging en steel hun zuurverdiende punten!

Het verschil met het standaardspel Operation Freddy is dat bij het standaardspel alle vragen en opdrachten over de stad gaan, terwijl bij het feestspel 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad gaan, 1/3 van de vragen en opdrachten zijn gericht op het gezellig samenzijn en gaan over feesten in het algemeen en 1/3 van de vragen worden gepersonaliseerd op basis van een vragenlijst die je krijgt na het reserveren van je spel. Dit spel heeft een vaste start- en eindlocatie per stad.

Liever een GPS-spel dat volledig op maat van het feestvarken is gemaakt? Dan kunnen wee een Team Me Up-spel uitwerken. Liever een actief stadsspel waarbij je de jarige (virtueel) mag neerschieten? Dan kunnen we The Target aanraden. Is de jarige goed in het oplossen an raadsels? Ga dan de uitdaging van Dr. Crypto aan in het Escape Game. Bekijk ook zeker onze thema-spelen en cityspecials!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €26 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €260 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Verjaardagsfeest, moederdag, vaderdag, pensioenviering,...