Escape Game

€ 24 per persoon, minimumprijs per reservatie € 240 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

I want to play a game… Dr. Crypto heeft verschillende gijzelaars opgesloten in de stad, het is aan jouw team om er zo veel mogelijk te bevrijden. De gestoorde dokter heeft daarvoor op verschillende locaties puzzels en aanwijzingen achtergelaten in de stad. Ga op pad met onze tablets, voorzien van een GPS, om deze puzzels op te lossen en zo de gijzelaars te bevrijden.

Bevrijde gijzelaars brengen geld in het laatje, maar een foute code ingeven kost je geld. Denk dus goed na voor je de gijzelaar probeert te bevrijden. Maar treuzel ook niet te lang, want als je een gijzelaar binnen de 15 minuten kan bevrijden, win je een geldbonus. Gelukkig kan je ook hints kopen, om te voorkomen dat de gijzeling dramatisch afloopt! Race tegen de tijd in dit spannende stadsspel!


hoe?

Geniet van het mysterie van een escape room, zonder opgesloten te zitten in een muffe kamer. Gaat jouw team de uitdaging van Dr. Crypto aan? Dan krijgen jullie per team een tablet. Op verschillende locaties in de stad zal je via de tablet gijzelaars vinden. Los de raadsels op en verdien zo veel mogelijk geld!

Daarnaast lopen ook de handlangers van Dr. Crypto rond in het spel. Kan je een handlanger neerschieten, dan hangt daar een geldbonus aan vast. Maar pas op, want ook de andere teams strijden mee. Wie uiteindelijk het meeste geld heeft verdiend wint het spel!

Het Escape Game is speelbaar van 3 tot 1000 spelers. Wij raden teams van 5 personen aan! We beginnen en eindigen op een vaste locatie in de stad, waar jullie de uitleg en de tablets krijgen van de spelbegeleider.

Wil je een stadsspel met wat meer actie? Dan is The Target misschien wel iets voor jou! Toch wat meer genieten van een ontspannen sfeer? Ga dan op pad met Operation Freddy!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België € 24 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 240 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Familie-uitstap & vriendenuitje