Selfplay Escape Game

€55 per team, € 25 per extra team, max 5 personen per team

Terug naar alle spelen

Zonder spelleiding van iChallenge

Je speelt op je eigen smartphone/tablet

Iedereen die wat fun wilt

3u

wat?

In dit DIY-escape Game ga je in 1 of meerdere teams op pad in de stad van jouw keuze. Dr. Crypto, een kwaadaardig figuur, heeft daar 9 mensen opgesloten op geheime locaties, en dreigt hen van kant te maken, tenzij jij ze kan vinden voor de tijd verstreken is. De politie kan het zoekwerk niet alleen aan en schakelt jullie hulp in! Ga op zoek naar raadselachtige tips, probeer die samen te leggen om het antwoord op een mysterieuze sleutelcode te vinden, en bevrijd zo de gijzelaars. Tenminste, als je hun geheime locatie hebt ontdekt! Het losgeld dat wordt ge-eist, kan jij verdienen. Bevrijd je de gijzelaars binnen de vooropgestelde timing, dan stijgt de portefeuille. Opgepast, ook de handlangers van Dr. Crypto maken de stad onveilig. Probeer hen ook neer te knallen om de pot met losgeld niet te moeten delen!


hoe?

Je koopt het spel aan om in 1 team te spelen. Dat team bestaat best uit maximum 5 personen. Je kan ook voor meerdere teams reserveren. Jij kiest zelf in welke stad en wanneer je zal spelen. Elk team voorziet zijn eigen tablet of smartphone (en best ook een powerbank indien je graag tussenin eens pauzeert). Na reservatie ontvang je van iChallenge de uitgebreide spelbeschrijving en een technische fiche over hoe je de selfplay-app kan installeren. Lees deze zeker vooraf door, zodat je eventuele vragen nog voor activatie van je spelcode kan stellen. We kunnen immers niet garanderen dat we telefonisch bereikbaar zijn indien je om 2u ’s nachts het spel begint te spelen 😉 Na ontvangst van je betaling, ontvang je een spelcode om het spel te kunnen spelen. Let op: je kan deze spelcode slechts 1 keer activeren. Doe dit dus pas wanneer alle teams klaar zijn én je echt begint te spelen.

Elk team zal de plattegrond van de stad (het spelgebied is ongeveer 1 vierkante kilometer) te zien krijgen. Daarop zie je bij de start allerlei gekleurde ballonnen. Daar liggen de tips die je nodig hebt om de codes en raadsels van de gijzelaars te kraken. Hoe dat praktisch gebeurt, kom je zeker te weten in de uitgebreide speluitleg die je na reservatie ontvangt!

Dit spel is matig intensief. Gemiddeld wandelen de teams 4-5 km.


Aantal personen:
max 5 personen per team, meerdere teams mogelijk

Spelduur:
3u

Extra:
Kostprijs: € 55 voor 1 team. Extra teams mogelijk aan € 25 per team. Max 5 personen per team.

Zeer geschikt als:
vriendenuitje, op stap met de familie, fun-wandeling