Terug naar alle posts

Laatstejaars: klaar voor de laatste 50 dagen?!

Het afgelopen jaar was niet leuk voor jongeren. Wat zeg ik? Het was ronduit K*T. Jammer genoeg moest “de klas van 2020” het zonder een knallend, feestelijk, warm en amusent ‘vaarwel middelbaar!’ stellen. Zij die hun laatste 100dagen nog konden vieren, kregen niet meer de tijd om er nog gezellig over na te praten. Anderen kregen helemaal geen kans meer op een uniek afscheid.

Gelukkig lijkt perspectief voor de adolescenten van 2021! Hopelijk krijgen de studenten die hun middelbare schoolperiode in juni 2021 mogen afsluiten, alsnog de kans om hun “laatste 100” of Chrysostomos te vieren. Al waren het de “laatste 50”-dagen, wij hopen met heel ons hart dat zij die kans krijgen.

iChallenge duimt met jullie mee voor een knallend einde van dit schooljaar! Verzamel je troepen, herleidt ze naar groepjes van 10 en vier alvast op een coronaproof manier de luttele dagen die jullie nog resten in jullie secundaire schoolcarrière. Geniet met mate(n) binnen de maatregelen die mede voor jullie werden versoepeld. Hoe? Door een citygame te spelen. Even ontspannen en loskoppelen in de buitenlucht, that’s what you need! Jullie kunnen zowel een DIY-spel spelen als een begeleid spel reserveren, al kunnen we de garantie voor het mogen doorgaan van begeleide spelen pas na het volgende overlegcomité bevestigen.

Het lijkt er op dat jullie na de paasvakantie alsnog de tijd en ruimte zullen krijgen om op een veilige manier jullie laatste 100-dagen (of 80 of 40 of 30 ;))te vieren! Fingers crossed dat dit ook zo zal zijn!

Wil je’r helemaal een feest van maken? Stel dan eens voor om ook de klas van 2020 uit te nodigen voor een coronaproof citygame, zodat hun herinnering aan hun laatste 100-dagen niet overschaduwd blijft door de corona-beestjes.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Mail of bel ons, wij zijn er klaar  voor!

Safety First, Fun Guaranteed! Come out and play!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline