Terug naar alle posts

Verzamel je troepen: we mogen weer op teambuilding!

Thuiswerken is eindelijk geen verplichting meer. En hoewel we iedereen aanraden om stapsgewijs weer samen te komen, is deze zomer of dit najaar misschien dé gelegenheid om een ontspannende teambuilding te organiseren. Vanaf 27 juni mag dat ook effectief van het Overlegcomité, het ideale moment dus om je troepen te verzamelen en weer fysiek bij mekaar te komen!

Je team was immers bijna 2 jaar fysiek van mekaar gescheiden. Wat niemand had verwacht is wel degelijk een feit: ook fysieke afstand leidt tot een daling van het samenhorigheidsgevoel en woog enorm door op het mentale welzijn van je medewerkers. Er was geen ruimte meer voor de ontspannende “Hoe gaat het?”-gesprekken aan de koffiemachine. En net die kleine uitlaatkleppen, bleken onmisbaar om de twinkel in ieders ogen ook op de werkvloer te laten stralen.

Grijp deze kans dus om opnieuw, op een veilige manier samen te komen. Kies bij voorkeur een ontspannende activiteit in open lucht, waar je je groep kan onderverdelen in kleinere teams. Zo blijven de regels ten allen tijden gerespecteerd.

Een teambuilding waar je medewerkers weer kunnen bijkletsen, lijkt ons nu meer dan ooit aangeraden. Zo eentje waar ook nieuwe medewerkers de kans krijgen om hun collega’s te leren kennen, ver weg van hun scherm. Ga dus niet voor individuele activiteiten, maar kies voor team-spelen.

Als je daarbij dan ook een teamactiviteit kan vinden die ook voor interactie tussen de verschillende groepen kan zorgen, dan wordt jouw groepsactiviteit er eentje die de batterijen weer volledig oplaadt en waar de teamgeest weer naar boven komt!

Voor wie zijn team ontspanning, fun en een nieuwe dosis energie wil schenken: neem een kijkje op www.ichallenge.be. Al onze citygames zijn dé perfecte match om veilig samen op pad te gaan, weer bij te kletsen en vooral opnieuw samen fun en ontspanning  te beleven, zoals een hecht team dat doet!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert