Terug naar alle posts

Patient Zero: de teambuilding die het virus wél kan verslaan!

Iedereen heeft er zo wat de buik van vol: we leven in quarantaine, mogen ons kot niet uit en Corona blijft ons gemeenschapsleven onderdrukken. Het virus heeft niet alleen op ons persoonlijk, maar ook zeker op ons professioneel leven een enorme impact. Gezien we nog even moeten wachten op het échte vaccin, bieden wij jou in tussentijd reeds de kans om zelf een vaccin te ontwikkelen. We gaan de -virtuele- strijd aan met het virus! Zo kunnen jullie eindelijke weer genieten van een échte teambuilding, waar samenwerken aan een gemeenschappelijk doel je even zal doen vergeten dat jullie niet fysiek bij mekaar zijn!

Patient Zero is een online escape room, waarbij jullie de strijd tegen het virus aangaan! In teams van max 5 personen/schermen ben je onderzoeker of patient, en ga je op zoek naar alle benodigdheden om een anti-gif te creëren. Uiteraard ligt de oplossing niet voor handen, en dien je je in een virtueel ziekenhuis en laboratorium een weg te banen tussen alle hints, puzzels en codes die er voor jou verstopt liggen. Door goed samen te werken met je team – je moet overleggen via een online meetingroom – kan je in een recordtijd het vaccin creëren.

Het doel is om het vaccin te creëren. Het team dat dat het snelste kan verwezenlijken, mag zich de Marc Van Ranst van het online virus noemen!

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze pagina van niet-begeleide spelen, en klik door naar Patient Zero.

PS: als je graag een online escape room wil, maar liever even niet aan virussen denkt, hebben we ook nog andere thema’s beschikbaar. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert