Terug naar alle posts

Coronaproof op stap!

Voor iedereen die de coronaregels respecteert, maar ook eens op een andere manier als de klassieke wandeling wil buiten komen, heeft iChallenge enkele veilige, uitdagende en superleuke spelen ontwikkeld! Onze nieuwe Niet-begeleide stadsspelen  en Teambuilding met begeleiding op afstand, zijn volledig coronaproof! Jullie veiligheid staat voorop, maar de fun blijft zeker niet achterwege. Zowel voor een corona-proof teambuilding, een kidsproof interactieve wandeling als een spannend uitje met bubbel-vrienden, hebben wij heel wat nieuws in petto!

De evenementensector zou de evenementensector niet zijn als wij ons niet aanpasten aan de nieuwe manier van leven. In dat opzicht hebben wij de laatste maanden hard gewerkt om jullie een nieuw aanbod aan citygames te kunnen bieden, die veilig zijn voor iedereen maar waar ons concept en vooral een flinke portie plezier en ontspanning centraal bleven staan. Met #WalkTogether, Freddy’s City Adventure en Selfplay Escape Game hebben wij 3 spelen voor jullie klaargestoomd waarmee jullie uit jullie kot kunnen komen voor enkele uren corona-proof spelplezier!

Teambuilding op afstand

#WalkTogether werd ontworpen om ook in deze tijden van thuiswerk, het samenhorigheidsgevoel met de collega’s niet uit het oog te verliezen. Samen met je team ga je individueel op teambuilding. Huh?! Ja! Wij brengen je team weer samen in een online, niet locatie gebonden-game, waarbij elk individu door middel van fysieke stappen opdrachten kan vrijspelen voor het team. Per reeks opgeloste vragen, krijgt de teamkapitein tips om de puntenpot nog meer te doen stijgen. Je speelt tegen andere teams en krijgt ofwel enkele uren ofwel een hele week om met jouw team als eerste over de finish te gaan! Wij begeleiden jullie spel – dat je zowel in een standaardversie als in een gepersonaliseerde versie kan spelen – vanop afstand!

Kidsproof familiewandeling

Freddy’s City Adventure neemt jou en je bubbel mee op avontuur in een stad naar keuze! Wandelen is leuk, maar wandelen tijdens het spelen van een interactief citygame is nog veel leuker! Freddy kent ondertussen de mooiste plekjes van zijn stad, en wil die graag met jullie delen! Verzamel je troepen en ontdek spelenderwijs je parcours terwijl je grappige vragen oplost, gekke selfies neemt, mooie liedjes zingt en heel wat ontdekt over de locatie waar jij op pad gaat! Zoek Freddy, ga er naartoe en breng de opdracht die daar op je smartphone of tablet verschijnt tot een goed eind! Missie volbracht? Dan verschijnt Freddy op de volgende halte van je wandeltocht. Zo leg je een mooie route af, op je eigen tempo! Een uitdaging voor jong en oud, waarbij ook kinderen hun hart ophalen! Wedden dat je heel wat meer stappen op de teller krijgt als bij een klassieke wandeling?

Spannend outdoor escape game

Selfplay Escape Game is een spannend en actief spel dat we lanceerden voor iedereen die coronaproof op pad wil en nood heeft aan wat uitdaging en fun! Samen met je bubbel kun je in 1 of meerder teams op zoek gaan naar 9 gijzelaars die werden opgesloten in de stad van jouw keuze. Jij moet tips, hints en puzzelstukken verzamelen om zo de raadsels op te lossen waarachter de locaties van de gijzelaars schuil gaan. Wordt hun leven dankzij jouw snelle en slimme acties gered of blijft de deur voor hen nog wat langer op slot?

Meer weten over onze Do It Yourself spelen? Op de pagina Niet-begeleide( DIY) spelen ontdek je per spel alle details! Alle info over #WalkTogether vind je terug op deze pagina.

Neem zeker contact met ons op voor vragen of boekingen!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert