Terug naar alle posts

Versoepeling Coronamaatregelen vanaf 8/3 België

YES! We hebben eindelijk weer wat perspectief! Hopelijk blijven de cijfers goed, zodat de voorzichtige voorspellingen ook werkelijkheid kunnen worden en we jullie weldra weer 100% iChallenge-Fun kunnen bieden! Maar wat kan tot we die officiële GO krijgen?

Vanaf vandaag, mogen jullie met 10 personen buiten op stap. Dit mag echter nog steeds niet georganiseerd. Concreet wil dat zeggen, dat we jullie nog geen begeleide spelen kunnen aanbieden. Maar dat jullie wél met groepen van 10 een Do It Yourself-game kunnen spelen. Wij raden echter nog steeds teams van 5 personen aan, dus jullie kunnen gerust met meerdere teams op pad met een van onze niet begeleide spelen. Meer info over onze DIY-Games vind je hier.

Vanaf 15 maart mogen middelbare scholen weer op daguitstap! FEEST! De voorwaarden die hier voorlopig aan gebonden zijn (geen openbaar vervoer, geen contact met externen en niet met meer dan 10 per groep) zijn zeker haalbaar, mits een goede voorbereiding! Contacteer ons gerust om jouw extra muros-activiteit mee te plannen of indien je die laatste 100-dagen bijvoorbeeld op deze manier zou willen inhalen!

Vanaf 1 april zouden we weer georganiseerde buiten-activiteiten mogen aanbieden, wat voor iChallenge betekent dat we weer begeleide outdoor spelen op de planning mogen zetten. Let wel, dit kan pas ten vroegste na het overlegcomité van 26 maart bevestigd worden. We hopen ten zeerste dat ieder zijn beste beentje blijft voorzetten zodat we jullie dan – wellicht slechts in kleine groep – weer begeleide spelen kunnen aanbieden, uiteraard helemaal coronaproof. Wellicht zullen we voor de begeleide indoor games nog iets langer moeten wachten.

Of we ook tot 50 personen zullen mogen plezieren met een citygame in april, zal pas duidelijk zijn indien de omkadering voor socio-culturele evenementen wordt toegelicht, wat we pas eind maart zullen weten. We duimen alvast en nemen ook al reservaties tot dat aantal aan, die we zeker verplaatsen indien de maatregelen de uitvoering in april niet toelaten. Ben je liever helemaal zeker? Dan kan je kiezen voor #WalkTogether, ons remote teambuildingsspel, waarbij een onbeperkt aantal deelnemers alleen of in kleine teams op pad gaan om een gemeenschappelijk doel te halen!

Wij hopen alvast dat de versoepelingen mogen worden doorgevoerd! We houden jullie zeker op de hoogte! Kan je niet wachten met plannen? Neem dan zeker contact met ons op, wij zijn er klaar voor!

Safety First, Fun Guaranteed! Come out and play!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline

 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert