FAQ

Wat is een citygame?

Een Citygame is een interactief stadsspel dat door middel van het gebruik van tablets met GPS-verbinding gespeeld wordt. GPS stadsspelen kunnen gespeeld worden in om het even welke stad of gemeente, op voorwaarde dat het centrum groot genoeg is om een leuk spel te creëren. ‘Interactief’ betekent dat er interactie is tussen de verschillende spelers via de tablets waarmee ze het GPS spel spelen. Elk team zal het spel immers spelen op een tablet die zij van iChallenge meekrijgen. Die tablets staan in verbinding met elkaar.

Wat betekent ‘Location Based Citygame’?

Jouw rol in het GPS spel zal bepaald worden door jouw positie in de stad. Die wordt via de GPS-verbinding van de tablets bepaald. Ook de basiselementen van onze spelen zijn locatiegebonden, waardoor we je een verkennend of spannend stadsspel kunnen aanbieden in bijna elke stad.

Wie kan een interactief stadsspel spelen?

Iedereen! Onze spelen zijn ontwikkeld voor alle mogelijke doelgroepen. Zowel op basis van het concept, de inhoud als de lengte van het parcours hebben wij verschillende spelen ontwikkeld. Onze spelen zijn toegankelijk voor iedereen: jeugdgroepen op daguitstap met de school of een activiteit met de jeugd-, sport-, … -vereniging; vriendengroepen of families die een weekendje weg gaan, bedrijven die een educatieve training op ludieke manier willen inlassen of een ontspannende teambuilding of familiedag willen aanbieden, vrijgezellengroepen die de stad graag eens op een andere manier op stelten zetten, kunnen bij ons hun gading zeker vinden!

Kunnen kinderen ook meespelen?

Inhoudelijk zijn onze spelen ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 jaar, maar jongere kinderen kunnen zeker meespelen met een groep volwassenen. In dat geval spelen zij gratis mee. Spelen voor een groep kinderen die jonger is dan 12 jaar, raden we af. Vanaf 12 jaar en tot 16 jaar dient elke groep begeleid te worden door minimaal 1 volwassene per team. Hou hier dus rekening mee wanneer je op schoolreis gaat of je schooluitstap organiseert!

Hoe toegankelijk zijn de spelen voor rolstoelgebruikers?

Bij al onze stadsspelen kan een rolstoelgebruiker zonder problemen deelnemen. Het ene GPS spel is uiteraard wel wat meer geschikt dan het andere. Ook de keuze van je stad of regio (Kust, zee, strand-steden zijn iets toegankelijker)zal hierbij van belang zijn. Twijfel je of je stad van keuze voldoende rolstoelvriendelijk is? Neem dan zeker even contact op, we kennen ondertussen de meeste Belgische stadscentra.

Hoe ‘fit’ moet je zijn om zo’n spel te kunnen spelen?

Wij bieden zowel zeer actieve (bv. The Target, Escape Game, Codecrackers) als minder actieve tot rustige spelen aan (bv. Operation Freddy, Themaspelen, PLUS-spelen, Team Me Up). Voor elke activiteitsgraad en conditie is er dus zeker een stadsspel te vinden. Ook binnen een actief spel zijn er rustigere rollen zodat ook daar iedereen met een goed gevoel aan kan deelnemen!

Voor welke gelegenheden kan ik zo’n citygame reserveren?

Of je nu op zoek bent naar een vriendenuitje in Antwerpen, een teambuildingsactiviteit in Gent, een schooluitstap in Luik, een verjaardagsfeestje in Brussel of een vrijgezellen in Brugge, een uitstapje met de familie in Durbuy, op citytrip naar Lille, het kan allemaal! Voor welke reden dan ook, een citygame als groepsactiviteit is altijd leuk!

Voor bepaalde groepen hebben we enkele extra spelen ontwikkeld. Zo kun je voor teambuildings, vrijgezellenfeesten, schooluitstappen en verjaardagsfeestjes exclusieve spelen in ons aanbod terugvinden!

Waar kan ik een citygame spelen?

In België en daarbuiten

In elke Belgische stad (en grote dorpen) kunnen onze spelen gespeeld worden, van aan de kust tot in de Ardennen. De enige voorwaarde die wij stellen is dat het spelgebied voldoende groot moet kunnen zijn om een kwalitatief stadsspel aan te bieden. Dorpen waar het stratenplan zich beperkt tot bv. 4 straten zijn jammer genoeg te klein voor een goed spel. Ook buiten België zijn er al heel wat steden waar onze spelen speelbaar zijn. Voor sommige steden in de BeNeLux gaan wij zelf ter plaatse, in andere steden en landen hebben wij heel wat partners die jullie onze spelen maar al te graag aanbieden. Let wel dat er voor spelen buiten België andere tarieven en eventuele bijkomende transportkosten van toepassing kunnen zijn.

Kan ik ook in het bos of in een natuurpark spelen?

Indien het gewenste speelterrein voldoende groot is, toegankelijke paden heeft en een goede internet- en gps-verbinding kan bieden, kunnen sommige stadsspelen in een bos of natuurpark gespeeld worden. In alle andere gevallen niet. Contacteer ons tijdig, zo kunnen wij samen uitzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Kunnen we een spel maken in een recreatiepark of een eigen domein of bedrijfssite?

Indien het gewenste speelterrein voldoende groot is, toegankelijke paden heeft en een goede internet- en gps-verbinding kan bieden, kunnen sommige GPS spelen op jullie eigen bedrijfsterrein of recreatiepark,… georganiseerd worden. In alle andere gevallen niet. Contacteer ons tijdig, zo kunnen wij samen uitzoeken wat de mogelijkheden zijn voor jouw Op Maat-Event.

Kunnen we ook binnen spelen?

Neen. Onze spelen kunnen enkel buiten, outdoor gespeeld worden omdat het spelterrein voldoende groot moet zijn en de speeltoestellen in een constante verbinding moeten kunnen staan met het internet- en satelliet-netwerk.

Waar start en eindigt een spel?

Wij starten altijd in het stadscentrum. Voor standaard-, THEMA- en PLUS-spelen werken wij met vaste start- en eindlocaties in het centrum, waar niet van kan worden afgeweken, omdat die locaties cruciaal zijn voor het spelscenario. Deze plaatsen zijn altijd plaatsen die makkelijk toegankelijk zijn, met voldoende parkeergelegenheid op wandelafstand en in de buurt van openbaar vervoer.

In welke talen kan ik een spel spelen?

Al onze spelen zijn mogelijk in het Frans, Nederlands en Engels.

Bij The Target kan ook voor Duits gekozen worden. Bij dit spel kan elk team desgewenst zijn eigen taal op de tablet kiezen.

Bij de Thema-, Plus-, en Op Maat-spelen kan ook een combinatie van Frans en Nederlands worden gebruikt, waarbij de vragen en opdrachten dan afwisselend in de ene of andere taal zullen verschijnen. Wij kunnen ook elke tablet in een andere taal instellen. Geef zeker vooraf en ten laatste bij reservatie door in welke taal je je spel wenst te spelen. Let wel: de speluitleg wordt door de spelleider in 1 taal gegeven, anders kan de timing niet meer gerespecteerd worden. Desgewenst kan je spelleider wel altijd een korte samenvatting van jouw gpsspel geven in een andere taal.

Met hoeveel personen kan ik een spel spelen?

Al onze spelen zijn mogelijk vanaf 3 personen.

Op The Target na, kunnen alle spelen vanaf 1 team gespeeld worden. Wij raden teams aan van 4 à 5 personen, om een optimale spelervaring te beleven.

Bij The Target spelen we in minimaal 3, maximaal 4 teams per spel. Daarom spelen we liefst ook met maximaal 20 personen per spel. Zijn jullie met meer? Geen enkel probleem! We kunnen perfect meerdere spelen gelijktijdig opstarten!

Beschikbaarheid

Wij kunnen tot 1000 personen gelijktijdig laten spelen. Wel kan het zijn dat wij voor last-minute aanvragen geen begeleiders meer beschikbaar hebben in steden waar wij die dag nog niet werkzaam zijn. Hoe vroeger je dus reserveert, hoe beter we je je plaatsje kunnen garanderen.

Wanneer kan ik zo’n citygame spelen?

7/7 van 9 tot 19u

Spelen kan 7/7, dus ook op zon- en feestdagen (behalve op Kerstmis en Nieuwjaarsdag), vanaf 9u en we starten ten laatste om 19u. Dit einduur is ingesteld omdat een spel ongeveer 3u duurt, waardoor we dus rond 22u eindigen, en we moeten kunnen garanderen aan onze medewerkers dat zij nog steeds opnieuw thuis geraken na jullie spel, al dan niet met het openbaar vervoer.

Hoeveel tijd moet ik in mijn planning voorzien voor een spel?

Wij vragen om 3 uur in jullie planning te voorzien per reservatie. Daarin zit een effectieve spelduur van 2 uur inbegrepen, alsook de speluitleg door de spelleider van ongeveer 30min als de afronding van ongeveer 10min. De overige tijd dient om de groepen weer van- of naar het startpunt te laten komen. Je hoeft niet meer dan 3u te voorzien, op voorwaarde dat iedereen op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats is.

Kan ik de spelduur laten inkorten?

De spelduur kan worden ingekort maar om de kwaliteit van de spelen te garanderen raden wij toch aan om dit niet te doen. Indien het niet anders kan, kunnen wij de spelduur zeker inkorten, als dit vooraf werd aangevraagd. Van zodra de voorziene timing begonnen is kunnen wij geen wijzigingen meer aanbrengen aan de spelduur. Let wel: enkel de effectieve speltijd kan worden aangepast, de voorziene tijd voor de speluitleg e.d. blijft ongewijzigd.

Kan ik mijn spel pauzeren om bv. te gaan lunchen of iets te drinken?

Neen. Van zodra een spel gestart is op onze server begint de speltijd van 2u te lopen. Deze kan niet stilgelegd worden. Indien jullie tussenin iets drinken loopt de speltijd gewoon door. De batterijen van de tablets en de bijbehorende instellingen zijn ook zo afgestemd dat zij niet langer dan de voorziene timing kunnen meegaan.

Wij gaan te laat zijn: wat nu?

Ten laatste de dag voor je stadsspel ontvang je steeds de rechtstreekse contactgegevens van je spelleider. Indien je merkt dat je te laat zal zijn, verwittig dan zo snel mogelijk je spelleider. Is deze onbereikbaar? Dan kan je het vaste team steeds bereiken via +32 478 07 66 79.

Hoe verloopt een citygame met iChallenge?

Van zodra je beslist heb wanneer, waar, hoe laat, met wie, in welke taal en welk spel je wil spelen, kan je overgaan tot reservatie. Wij bevestigen je reservatie en delen je het uur en de plaats van afspraak mee. Bijkomstig stellen wij je nog enkele vragen over de betaling en je contactgegevens. Koos je voor een standaardspel, dan hoef je nadien niets meer te doen. Koos je voor een (gedeeltelijk) gepersonaliseerd GPS spel, dan ontvang je na reservatie nog een vragenlijst die je voor een vooropgestelde datum ingevuld moet terugzenden. Op basis daarvan verzorgen wij de personalisatie van jullie spel. Ten laatste de dag voor het spel ontvang je de rechtstreekse contactgegevens van je spelleider en ontvangt hij de jouwe.

Op het afgesproken tijdstip zullen onze spelleiders (1 of meer, in functie van jullie groepsgrootte) jullie op de afgesproken plaats opwachten. Zij voorzien al het nodige spelmateriaal dat, afhankelijk van de spelkeuze, bestaat uit tablets en speelkaarten. Zij geven de speluitleg, zorgen voor de spelopstart en blijven tijdens het gps game op een afgesproken locatie ter beschikking voor al jullie vragen of verdere speldelen. Na het spel verzamelen jullie terug bij de spelleiders en sluiten zij het spel op een ludieke en spannende manier af. Daarna scheiden onze wegen zich opnieuw.

Na afloop ontvang je via mail je eventuele saldofactuur en foto’s.

Meer uitleg kun je ook altijd op onze werkingspagina terugvinden, of bel ons even op!

Dien ik zelf materiaal te voorzien of apps te installeren?

Neen! iChallenge zorgt voor alles. Jij moet er enkel voor zorgen dat de hele groep voorzien is op alle weersomstandigheden, makkelijk schoeisel draagt en eventuele leesbrillen op zak heeft.

Speelt de spelleider die voorzien is door iChallenge mee?

Neen, onze spelleider blijft op 1 locatie tijdens jullie spel, om steeds een terugkeer- en aanspreekpunt te hebben.

Dien ik zelf nog spelleiders te voorzien?

Indien je met een jeugdgroep op pad gaat, moet elk team bestaande uit jongeren onder de 16 jaar, vergezeld zijn van een volwassene. Je dient zelf die begeleiders te voorzien. Voor alle andere groepen dienen jullie geen extra begeleiders te voorzien, tenzij vooraf anders overeengekomen voor de op maat gemaakte spelen. Hou hier dus zeker rekening mee wanneer je een schooluitstap organiseert of je schoolreis plant.

Hoe zal ik de spelleider vinden?

Jij ontvangt ten laatste de dag voor het spel de rechtstreekse contactgegevens van je spelleider en hij ontvangt de jouwe, via een sms-berichtje. Normaal geven wij een duidelijk herkenningspunt op de afspraaklocatie waar jullie verwacht worden (bv. aan het standbeeld). De spelleider zal makkelijker de groep herkennen als omgekeerd en zal jullie dus zelf aanspreken. Mochten jullie elkaar toch niet meteen vinden, kunnen jullie elkaar altijd bellen. Daarom vragen we je bij de reservatie om een gsm-nummer door te geven van een contactpersoon die aanwezig is tijdens het spel.

 

Kunnen we onze tassen en jassen bij de spelleider achterlaten?

Neen! De spelleider blijft op 1 locatie in het stadscentrum maar moet ten allen tijde mobiel zijn om een groep, indien nodig, ter plaatse bij te staan. Bij sommige spelen heeft de spelleider ook een bijkomstige rol in het spel waardoor hij niet op alle tassen en jassen kan letten.

Ik reserveer voor mijn team: kan ik zelf nog meespelen?

Jazeker! Wij proberen er ten allen tijde voor te zorgen dat het uiteindelijke spel een totaalverrassing is voor elke deelnemer! Enkel bij de Op Maat-spelen kan het zijn dat je als organisator misschien voorkennis hebt en eventueel niet kan meespelen.

Hoe groot is een spelterrein en hoeveel afstand wordt afgelegd tijdens een spel?

Wij proberen steeds een spelgebied van 1 vierkante kilometer te creëren. Tijdens een spel van 2uur wordt binnen dat gebied tussen de 4 en 5 kilometer afgelegd, in het stadscentrum.

Wat is het verschil tussen een standaardspel Operation Freddy en het Freddy PLUS-spel?

Standaardspel Operation Freddy

Bij een standaard Operation Freddy-spel gaan alle vragen en opdrachten over de stad waar je je spel speelt (of de streek zoals de kust, zee, …), algemene kennis en weetjes en wordt je uitgedaagd door allerlei leuke doe-opdrachten.

PLUS-spel Freddy Teambuilding, Feestvarken of Vrijgezellen 

Bij een Freddy PLUS-spel werken we met 3 vooropgestelde thema’s in elke stad.
Kies je voor Freddy PLUS Teambuilding, dan gaan 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad waar je speelt, algemene kennis en leuke weetjes. 1/3 van de vragen en opdrachten zijn specifieke teambuildingsopdrachten om te leren samenwerken en het groepsgevoel te bevorderen, en 1/3 van de vragen en opdrachten kun je binnen het teambuildingsthema personaliseren o.b.v. een vragenlijst die we je vooraf bezorgen.

Kies je voor Freddy PLUS Vrijgezellen Man of Freddy PLUS Vrijgezellen Vrouw, dan gaan 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad waar je speelt, algemene kennis en leuke weetjes. 1/3 van de vragen en opdrachten zijn specifieke, maar niet-cliché vrijgezellenopdrachten en 1/3 van de vragen en vrijgezellen opdrachten kun je binnen het vrijgezellenthema personaliseren o.b.v. een vragenlijst die we je vooraf bezorgen.

Kies je voor Freddy PLUS Feestvarken, dan gaan 1/3 van de vragen en opdrachten over de stad waar je speelt, algemene kennis en leuke weetjes. 1/3 van de vragen en opdrachten zijn specifieke opdrachten die vooral het gezellig samenzijn stimuleren en 1/3 van de vragen en verjaardagsopdrachten kun je personaliseren o.b.v. een vragenlijst die we je vooraf bezorgen, zodat het feestvarken in kwestie zich helemaal top voelt.

Kan ik een standaardspel personaliseren of de opstartlocatie ervan wijzigen?

Neen. Omdat wij onze vragen en opdrachten bij de standaardspelen The Target, Escape Game en Operation Freddy koppelen aan interessante locaties en bezienswaardigheden in de stad, kunnen wij de het spel niet zomaar aanpassen. Een standaardspel heeft een standaardscenario, met vaste start-, eind- en speelpunten in het stadscentrum.

Hoe verloopt de personalisatie van een PLUS- of OP MAAT-spel?

De personalisatie van een PLUS-spel

Na bevestiging van je reservatie ontvang je een mail over de personalisatie van jouw PLUS-spel voor Teambuilding, Feestvarken, Vrijgezellen Man of Vrijgezellen Vrouw. In die mail geven wij jou een aantal vragen. De antwoorden op die vragen, dien je voor de opgegeven deadline door te mailen. O.b.v. jouw antwoorden maken wij een uniek gepersonaliseerd spel aan, zodat de inhoud van het spel ook voor jou als contactpersoon een verrassing blijft! Met vragen over die vragenlijst kun je ons altijd via mail of telefonisch contacteren. Wij kunnen jammer genoeg niet persoonlijk afspreken voor de opmaak van PLUS-scenario’s.

De personalisatie van een OP MAAT-spel

Afhankelijk van je deelnemersaantal, gewenste locatie en gewenste graad van personalisatie van jouw Op Maat-spel, kan het zijn dat wij graag eens persoonlijk met je afspreken om de belangrijke zaken door te nemen. Geef je ons carte blanche en kies je liever zelf de start en eindlocatie, dan kan de hele personalisatie via telefoon of mail gaan. Jij dient dan enkel een thema of inhoudelijk subject mee te delen, en wij doen de rest!

Wat als het regent of sneeuwt?

Jammer genoeg kunnen we in België geen tropische temperaturen garanderen. Onze toestellen zijn spatwaterdicht, bij regenweer en (smeltende) sneeuw spelen wij dus gewoon door. Gelieve daarom altijd de groep te vragen om zich te voorzien op alle weersomstandigheden.

Enkel bij code rood van het KMI, overmacht (lees: tsunami’s) of onveilige situaties (lees: gevaarlijke ijspistes op de baan) annuleren wij onze spelen. Wenst u toch niet te spelen? Dan zijn de annulatievoorwaarden van toepassing.

Wat je moet weten voor reservatie?

Waar je wil spelen, op welke datum, hoe laat je wenst te starten, in welke taal je wil spelen, met hoeveel jullie (ongeveer) zullen zijn en welk spel jullie verkiezen is voor ons cruciale info om over te gaan tot reservatie. Indien jullie recht hebben op korting (zie offerte: jeugdgroepen of politie via sociale benefit platform) mag je dit zeker ook meegeven! Indien jullie timing afwijkt van de standaard 3u, geef dit dan ook zeker vooraf mee!

Wanneer dien ik ten laatste te reserveren?

Doorgaans raden we voor Op-Maat spelen aan ten laatste 4 weken voor datum te reserveren, voor Thema-en PLUS Teambuilding, Feestvarken, Vrijgezellen Man of Vrijgezellen Vrouw-spelen 3 weken voor datum en voor standaardspelen The Target, Escape Game of Operation Freddy ten laatste 2 week voor datum, zodat wij alles nog tijdig in orde kunnen brengen voor jullie gps spel en de nodige begeleiders kunnen voorzien.

Je kan altijd later een offerte-aanvraag doen, maar wij kunnen nooit garanderen dat er nog beschikbaarheid is of zal zijn. Hoe vroeger je dus reserveert, hoe meer kans dus dat jouw gewenste tijdstip nog vrij is!

Ik heb gereserveerd, is alles nu in orde voor mijn spel?

Na je reservatie, zowel online als via mail, ontvang je een bevestiging van iChallenge in je mailbox. Daarin staat alle praktische informatie. Na die bevestigingsmail ontvang je ook een mail van onze boekhouding vanuit payments@ichallenge.be met de vraag naar jouw facturatiegegevens.

Koos je voor een standaardspel (The Target, Escape Game of Operation Freddy) of themaspel, dan ontvang je een mailtje van de boekhouding met de vraag naar je facturatiegegevens, zodoende dat deze jou je voorschotfactuur voor je spel kan bezorgen. Pas na ontvangst van betaling van je voorschot is je reservatie definitief. Zonder tegenbericht is alles in orde voor je spel en verwachten we je op het afgesproken moment op de afgesproken plaats. Je kan het deelnemersaantal aanpassen tot 1 week voor het spel. Ten laatste de dag voor het spel ontvang je nog een bevestigings-sms’je met daarin de rechtstreekse contactgegevens van je spelleider.

Koos je voor een PLUS Teambuilding, Vrijgezellen Man / Vrouw of Feestvarken, of OP MAAT-spel, dan ontvang je een mailtje van de boekhouding met de vraag naar je facturatiegegevens, zodoende dat deze jou je voorschotfactuur voor je spel kan bezorgen. Pas na ontvangst van betaling van je voorschot is je reservatie definitief.

Daarnaast ontvang je nog een mailtje over de personalisatie van jullie spel. Deze vragen dien je voor de opgegeven deadline via mail volledig te beantwoorden. Indien wij niet tijdig over de nodige info beschikken zorgen wij zelf voor een creatieve invulling van de te personaliseren opdrachten.
Zonder tegenbericht is alles in orde voor je spel en verwachten we je op het afgesproken moment op de afgesproken plaats .Je kan het deelnemersaantal aanpassen tot 1 week voor het spel. Ten laatste de dag voor het spel ontvang je nog een bevestigings-sms’je met daarin de rechtstreekse contactgegevens van je spelleider.

Moet ik een voorschot betalen?

Voor ALLE spelen, wordt een voorschot gevraagd dat minstens gelijk is aan de minimumprijs per reservatie. Voor grote groepen wordt het voorschot gebaseerd op het aantal personen dat bij reservatie wordt doorgegeven. Wij storten geen voorschotten terug, tenzij anders overeengekomen.

De betaling van het voorschot kan enkel giraal, na ontvangst van de voorschotfactuur, met vermelding van de gevraagde referentie.

Hoe kan ik betalen?

Voorschotten kunnen enkel via overschrijving na ontvangst van de voorschotfactuur betaald worden.

Eventueel te betalen saldo’s kunnen cash ter plaatse of via overschrijving na ontvangst van de saldofactuur betaald worden.

Er kan niet ter plekke met Maestro, Visa of Mastercard betaald worden.

Tot wanneer kan ik mijn deelnemersaantal aanpassen?

Bij de reservatie van jouw groepsactiviteit vragen wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van het aantal deelnemers zodat wij voldoende materiaal voor jouw groep kunnen voorzien. Wij vragen om ten laatste 1 week voor het spel het definitieve deelnemersaantal door te geven. Die datum geven wij je mee in je reservatiebevestiging.  Voor alle spelen zal het aantal waarover wij ten laatste 1 week voor het spel beschikken, ook het minimaal te factureren aantal zijn.

Je deelnemersaantal aanpassen kan je door een mailtje te sturen naar info@ichallenge.be. De wijziging is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van je gewijzigde aantal.

Er zijn last-minute enkele zieken: moet ik ook voor hen betalen?

Bij alle spelen factureren we minimaal het aantal deelnemers dat ten laatste 1 week voor het spel werd doorgegeven. Wij creëren en personaliseren  de spelen immers in functie van dat doorgegeven aantal en voorzien ook materiaal voor dat doorgegeven aantal. Dat materiaal kunnen wij niet meer inzetten voor andere groepen, dus dient ook vergoed te worden.

Hoe en wanneer ontvang ik de foto’s van mijn spel?

Ten vroegste de dag na het spel en ten laatste 14 dagen na het spel worden de ingame-foto’s van je spel via WeTransfer doorgemaild naar de contactpersoon. Hij/zij kan deze gedurende 14 dagen na verzending downloaden. Omdat de foto’s van al die spelen veel ruimte in onze server innemen, houden wij ze na het verzenden niet lang meer bij. Heb je na 14 dagen niets ontvangen, contacteer ons dan snel.

Opgelet, bij The Target en Codecrackers zijn er geen ingame-foto’s. Bij de volgende spelen krijg je wel je ingame foto’s: Operation Freddy, Escape Game, Freddy PLUS Teambuilding, Freddy PLUS Feestvarken, Freddy PLUS Vrijgezellen Vrouw, Freddy PLUS Vrijgezellen Man, Team Me UP en de Themaspelen en City Specials!

Eventuele groepsfoto’s die werden genomen door je begeleider kun je terugvinden op onze facebookpagina.

Hoe kan ik annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Je kan je reservatie altijd annuleren. In sommige gevallen zijn daar kosten aan verbonden, die je onder bepaalde voorwaarden geheel of gedeeltelijk kan recupereren. Je kan alle info daarover ook terugvinden in onze Algemene Voorwaarden.

Annuleren kan enkel schriftelijk via mail aan info@ichallenge.be en is pas definitief na bevestiging via mail door iChallenge.

Annulatie tot en met 15 dagen voor speldatum

Tot en met 15 dagen voor je gereserveerde speldatum kun je kosteloos annuleren. Annuleren kan enkel schriftelijk via mail aan info@ichallenge.be en is pas definitief na bevestiging via mail door iChallenge.

Annulering binnen de 14 dagen voor speldatum

Wanneer je binnen de 14 dagen voor speldatum annuleert ben je minimaal gebonden aan een annulatiekost van € 55 incl. BTW. Dit bedrag kun je volledig recupereren indien je binnen de 2 maanden na de oorspronkelijke speeldatum opnieuw komt spelen, op voorwaarde dat we de betaling van je annulatiefactuur tijdig en correct ontvangen. Annuleren kan enkel schriftelijk via mail aan info@ichallenge.be en is pas definitief na bevestiging via mail door iChallenge.

Annulering binnen de 24uur voor speldatum

Wanneer je binnen de 24uur voor speldatum annuleert ben je minimaal gebonden aan een annulatiekost gelijk aan de minimumprijs van het spel. Dit bedrag kun je gedeeltelijk gerecupereerd worden indien je binnen de 2 maanden na de oorspronkelijke speeldatum opnieuw komt spelen, op voorwaarde dat we de betaling van je annulatiefactuur tijdig en correct ontvangen. Annuleren kan enkel schriftelijk via mail aan info@ichallenge.be en is pas definitief na bevestiging via mail door iChallenge.

Annulering door ‘no show’

Indien je op het afgesproken moment niet komt opdagen of dan pas annuleert, ben je gebonden aan een annulatiekost van minimaal 1/3 van de offerteprijs en minimaal de minimumprijs van je reservatie. Eventuele reeds gemaakte kosten kunnen extra teruggevorderd worden. Hierbij kan niets gerecupereerd worden.