Bedrijven en teambuildings

MEER INFO

Special events op maat

MEER INFO

Familie uitstap

MEER INFO

Vrienden uitjes

MEER INFO

Scholen en jeugdbewegingen

MEER INFO

Thema-spelen en city specials

MEER INFO

Vrijgezellen

MEER INFO

Feestvarken in de spotlight

MEER INFO

iCHALLENGE

iChallenge organiseert sinds 2008 GPS-spelen in België en het buitenland. We sturen je op pad met een tablet voor een actieve, mysterieuze of ontspannende citygame in de stad of daarbuiten!

Een keuze gemaakt voor een stadsspel in het centrum, aan de kust of in het buitenland? Dan sturen wij een professionele spelbegeleider die het event in goede banen leidt! iChallenge voorziet al het nodige spelmateriaal, zoals tablets en spelkaarten. Een spannend stadsspel of een rustige wandeling? Wat je ook kiest, onze spelbegeleider geeft de speluitleg, start de tablets op en blijft gedurende het hele evenement beschikbaar voor de nodige assistentie.

Een vrijgezellenfeest plannen, een teambuilding organiseren of een feestvarken in de spotlight zetten? Met onze PLUS- en OP MAAT-spelen kan je een aantal opdrachten personaliseren! Neem zeker een kijkje in ons aanbod!

Zin om meteen te beginnen spelen? Reserveer een spel, vraag een offerte aan of neem contact met ons op!


meer info

Corona-proof op pad!


Ben jij het ook beu om altijd binnen te zitten? Goed nieuws! Wij hebben de laatste maanden hard gewerkt om jullie weer veilig en corona-proof uit jullie kot te laten! We werkten 3 niet-begeleidde DIY-stadsspelen uit zodat plezier weer centraal kan staan in jullie agenda! Safety First, Fun Guaranteed!

Lees Meer
  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek

  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria