CodeCrackers

€ 35 per persoon, minimumprijs per reservatie € 350 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Codecrackers is het spel voor een geheimzinnig groepsuitje. Een gevaarlijke dievenbende stal een onmisbaar voorwerp – dat je zelf kan kiezen – uit je kantoor, huis of stamcafé. Er werd meteen een detective ingeschakeld, maar die wordt bedreigd door de bende. Daarom heeft hij doorheen de stad verschillende hints achtergelaten. Jouw team gaat op zoek naar de hints van de detective, om zo de locatie van het gestolen voorwerp te achterhalen.

Opgelet! De bende heeft ook een bom vastgehangen aan het gestolen object. Ontcijfer de aanwijzingen om de code te kraken, en let op dat je niet op het verkeerde been wordt gezet! Alleen door met je team snel te handelen, goed na te denken en samen te werken, kan je in de missie slagen…


hoe?

Dit spel speel je in groepen van ongeveer 5 personen. Tijdens deel 1 van het spel gaan de groepen op zoek naar hints, die leiden naar de geheime locatie of tips geven voor het kraken van de code. Wanneer de locatie gevonden is door alle teams, begint deel 2 van het spel: de code kraken. Dat kan eventueel met een drankje erbij.

We passen het scenario graag aan zodat het gestolen object volledig bij jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep aansluit. Jouw team op zoek naar de gestolen award van je bedrijf? De bouwplannen van het nieuwe kantoor kwijtgeraakt? Is je favoriete cafébaas zijn flessenopener kwijt? Stuur jouw teams op pad en vind de geheime locatie in de stad. Kraak de code en word de held van de dag!

Wil je liever je eigen spel-op-maat ontwikkelen? Dan is Team Me Up iets voor jouw team! Een vrijgezel, feestvarken of organisatie in de kijker zetten? Dat kan met Freddy PLUS: vrijgezellen mannen, vrijgezellen vrouwen, teambuilding of feestvarken!


Aantal personen:
3 tot 1000 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Prijs binnen België €35 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €350 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Teambuilding, special event, vriendenuitstap