Settlers

€ 26 per persoon, minimumprijs per reservatie € 260 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

In het interactieve citygame Settlers neem je het op tegen andere teams en ga je de uitdaging aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Elk team start met een dorp en 2 aanliggende straten, hier krijg je al meteen een punt voor! Nadien moet je op zoek gaan naar grondstoffen om straten, dorpen en steden te bouwen. Deze grondstoffen vind je door rond te lopen in de stad en de kaart te ontdekken. Telkens wanneer je een straat bouwt naast een grondstof krijg je automatisch gedurende heel het spel deze grondstof.

Om een dorp te bouwen heb je een aantal specifieke grondstoffen nodig. Eens je een dorp hebt gebouwd, kan je dit upgraden naar een stad. Een stad is meer punten waard.

Maar opgepast want de andere teams kunnen jouw steden verwoesten met hun ridder. Ook lopen er verschillende struikrovers rond in de stad, zij zorgen ervoor dat je bepaalde grondstoffen niet meer krijgt. Met je eigen ridder kan je 3 dingen doen: struikrovers verslaan, een andere ridder aanvallen en steden van andere teams vernietigen.


hoe?

Dit spannende citygame is speelbaar vanaf 10 personen, tot maximum 800 personen. Per team krijg je verschillende tablets om het spel te spelen. We raden aan om in teams van 6 personen te spelen. Op een vaste startlocatie in een stad naar keuze krijg je de uitleg en de tablets van een professionele spelbegeleider. Deze blijft gedurende heel het spel in de buurt van de startlocatie.

Na 2 uur eindigt het spel en keren jullie terug naar de startlocatie. Hier wacht de spelbegeleider op jullie.

Liever een andere citygame? Dan raden wij het knotsgekke stadsparcours Operation Freddy, het superspannende kat en muisspel The Target of het mysterieuze Escape Game aan. Op zoek naar een spel om te spelen met je familie? Dan is Junior Detectives perfect voor jullie!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €26 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €260 incl. BTW per gereserveerd spel.

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & teambuilding & vrijgezellen & vriendengroepen