Junior Detective – Los het Cluedo moordspel op

€ 24 per persoon, minimumprijs per reservatie € 240 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Help! Afgelopen nacht is er een vreselijke moord gebeurt in de stad. De politie zit met de handen in het haar, zij kunnen namelijk het mysterie niet oplossen. Ze roepen jullie hulp als Junior Detectives in om het raadsel uit te pluizen.

Loop doorheen de stad, ontcijfer de hints en kom de voornaam, achternaam en moordwapen van de moordenaar te weten. Heb je het antwoord? Perfect, ga dan naar het dichtstbijzijnde politiebureau en verdien punten met het juiste antwoord.

Op verschillende plaatsen in de stad kan je foto opdrachten maken. Op die manier help je het onderzoeksteam om de moord te ontrafelen. Bovendien verdien je punten wanneer je een stoere groepsfoto maakt!

Speel je in meerdere teams? Dan kan je het andere team ook bespioneren! Wie weet hebben zij al wel meer informatie over de moordenaar.


hoe?

Dit uitdagende familie GPS-spel is speelbaar vanaf 5 personen tot maximum 800 personen. We raden aan om in teams van 5 personen te spelen. Op een vaste startlocatie in een stad neer keuze krijg je de speluitleg en de tablets van een professionele spelbegeleider. Deze blijft gedurende heel het spel in de buurt van het beginpunt.

Na 2 uur eindigt het spel en keren jullie terug naar de startlocatie. Hier wacht de spelbegeleider op jullie en zal hij de ranking meegeven. Ook zal je dan te weten komen wat de voornaam, achternaam en het moordwapen van de moordenaar is.

Achteraf sturen we de gemaakte foto’s door via een WeTransfer link!

Liever een andere citygame? Dan raden wij het knotsgekke stadsparcours Operation Freddy, het superspannende kat en muisspel The Target of het mysterieuze Escape Game aan. Op zoek naar een tactisch spel? Dan raden wij het spel Settlers aan!


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €24 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €240 incl. BTW per gereserveerd spel.

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & familie