La Casa De Dinero – Virtual Reality Escape Game

€ 35 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Terug naar alle spelen

Met iChallenge spelbegeleiding

Al het spelmateriaal wordt door iChallenge voorzien

Teambuilding

1,5 à 2u

wat?

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La casa de papel. De professor daagt jullie uit om al jullie talenten te bundelen zodat jullie het perfecte team vormen om het geld te stelen van de Rijksmunt. Stressbestendigheid, oog voor detail, teamspirit, creativiteit en snelheid zijn maar enkele kenmerken die jullie groep typeren wanneer jullie de hints van ‘El Profesor’ zoeken en samenleggen om zo de code te kunnen kraken. Heb je het geld? Dan rest je enkel  nog te kunnen ontsnappen voor de tijd  verstrijkt… Kan jouw  team deze spanning aan?


hoe?

Dit spel kan zowel voor kleine als grote groepen tot 50 personen worden geboekt. Je speelt dit spel in maximaal 10 teams van 5 personen, op een (horeca)locatie naar keuze. Per team ontvang je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen. In elk level kan een ander teamlid de VR bril dragen. In de virtuele wereld moeten allerlei hints en tips verzameld worden, die je dient samen te leggen met de andere spelattributen die je ontving. Zo dien je je een weg te banen naar de kluis, die je hopelijk kan kraken. Nadat ook dat gelukt is, moet je voor de bom ontploft ‘la Casa’ weer zien te verlaten. Wij zorgen voor al het nodige spelmateriaal!

Benieuwd welke andere VR spelen we aanbieden? Misschien is het exclusieve high-end VR spel Excalibur wel iets voor jullie. Enkel door verschillende opdrachten in de echte en virtuele wereld tot een goed einde te brengen, slagen jullie erin om het zwaard Excalibur te bevrijden. Of jullie kunnen ook kiezen voor Squad Game. Dit is een echt teambuildinsspel waarbij samenwerken en goede communicatie key zijn. Speel ‘Red light, Green light’ en loop over de glazenbrug met je team zonder uitgeschakeld te worden. Ontdek onze andere VR spelen hier allemaal.


Aantal personen:
Maximaal 100 personen in 20 teams

Spelduur:
Minimaal 1,5 uur effectieve spelduur – afhankelijk van de groep- voorzie 2u in jullie planning

Extra:
INDOOR spel, kan perfect op jullie eigen gewenste locatie
Prijs binnen België €35 incl. BTW per persoon, minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.


Zeer geschikt als:
Spannende teambuilding