Squad Game – Virtual Reality teambuilding

€ 35 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Terug naar alle spelen

Met iChallenge spelbegeleiding

Al het spelmateriaal wordt door iChallenge voorzien

Teambuilding

1,5 à 2u

wat?

In dit meeslepende VR spel squad game wordt je team uitgedaagd om een reeks uitdagingen te overwinnen die zijn geïnspireerd op de populaire Netflix-serie.

Vanaf het moment dat je het spel betreedt, moet je samenwerken om te overleven. Je krijgt te maken met uitdagingen zoals “Red light, Green light” waarbij je op commando moet stoppen en starten zonder gepakt te worden. Ook de bekende glazen brug zal je moeten oversteken zonder erdoor te vallen…

Je wordt uitgedaagd om een reeks minigames te volooien. Deze zijn speciaal ontworpen om jullie creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Je zal zowel puzzels moeten oplossen in de virtuele als in de echte wereld. Elke uitdaging is zo ontworpen om je tot het uiterste te drijven en het beste in je team naar boven te halen. Hierbij zijn teamwork, effectieve communicatie en strategische planning key. Enkel dan zal je het spel overleven. Want als je faalt, zal je net zoals in de serie uitgeschakeld worden!


hoe?

Dit spel kan zowel voor kleine als grote groepen tot 100 personen worden geboekt. Je speelt dit spel in teams van maximum 5 personen, op een (horeca)locatie naar keuze. Per team ontvang je een VR bril en spelattributen die je nodig hebt om de uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Het spel duurt 90 minuten waarin je volledig wordt ondergedompeld in een virtuele omgeving die je doet denken aan de gelijknamige Netflix-serie. De uitdagingen die je aangaat zijn zowel in de virtuele als de echte wereld, met elke uitdaging ontworpen om je tot het uiterste te drijven en het beste in je team naar boven te halen.

In elk level kan een ander teamlid de VR-bril dragen. In de virtuele wereld moeten allerlei hints en tips verzameld worden, deze leg je samen met de andere spelattributen en overleven jullie het spel. Enkel door een goede onderlinge communicatie en het oplossen van de verschillende puzzels brengen jullie het spel tot een goed einde.

Benieuwd welke andere VR spelen we aanbieden? Misschien is La casa de Dinero wel iets voor jullie. Hier moet je via aanwijzingen van El Professor een bank beroven en nadien ook terug vluchten met het geld voor het te laat is. Of jullie kunnen ook kiezen voor het exclusieve high-end VR spel Excalibur. Enkel door verschillende opdrachten in de echte en virtuele wereld tot een goed einde te brengen, slagen jullie erin om het zwaard Excalibur te bevrijden. Ontdek onze andere VR spelen hier allemaal.


Aantal personen:
Maximaal 100 personen in 20 teams

Spelduur:
Minimaal 1,5 uur effectieve spelduur – afhankelijk van de groep- voorzie 2u in jullie planning

Extra:
INDOOR spel, kan perfect op jullie eigen gewenste locatie
Prijs binnen België €35 incl. BTW per persoon, minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Zeer geschikt als:
Spannende teambuilding