Excalibur – Virtual Reality Escape Game

€ 50 excl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 300 excl. BTW per gereserveerd spel.

Terug naar alle spelen

Met iChallenge spelbegeleiding

Al het spelmateriaal wordt door iChallenge voorzien

Teambuilding, vriendengroepen, vrijgezellen

1,5 à 2 uur

wat?

Dit high-end VR spel is gebaseerd op het zwaard Excalibur van King Arthur. Het doel is om net zoals King Arthur het zwaard fysiek uit het rotsblok te trekken. Maar dit kan je niet zomaar doen! Aan het begin van het spel krijg je van ons een VR-bril, verschillende puzzels en een set-up waardoor je kan meekijken in de virtuele wereld.

Het doel van het spel is om zo snel mogelijk Excalibur te bevrijden. Dit doe je door verschillende puzzels op te lossen. Als je de VR-bril opzet, betreed je een virtueel kasteel. Hier zal je 6 verschillende kamers betreden voor je de grote finale kan spelen. Je krijgt toegang tot onder andere de troonzaal, het museum en de bibliotheek. In elke kamer ga je op zoek naar tips om puzzels op te lossen. Deze puzzels vind je zowel in de echte als in de virtuele wereld. Samenwerken is dus cruciaal! Leg al het materiaal dat je aan het begin van het spel kreeg samen, enkel op die manier los je de raadsels op. Heb je de puzzels succesvol afgerond? Dan krijg je per kamer een sleutel.

Wanneer je in alle kamers een sleutel hebt verdiend, krijg je toegang tot de catacomben. Dan start de grote finale en moet je Excalibur bevrijden uit het rotsblok. Spanning gegarandeerd in dit high-end VR-spel!


hoe?

Dit spel kan zowel voor kleine als grote groepen tot 120 personen worden geboekt. Je speelt dit spel in teams van 6 personen op een (horeca)locatie naar keuze. Per team ontvang je een VR-bril, een Tv-scherm, een ‘teleportzone’ en een spelkoffer met attributen en puzzels in. Dankzij het Tv-scherm kan iedereen zien wat de persoon met de VR-bril ziet.

Aan de hand van al deze items los je puzzels op om Excalibur te bevrijden uit het rotsblok. Enkel via goede communicatie en samenwerking zal je team erin slagen om alle puzzels succesvol af te ronden. Het perfecte VR-spel voor een teambuilding of vriendengroepen!

Het verschil tussen dit high-end VR-spel en onze andere VR-spelen is dat je bij Excalibur een koffer vol met extra puzzels krijgt. De teamleden die rond de tafel staan, zijn verantwoordelijk voor het oplossen van deze puzzels. Alleen door samen te werken (de VR-bril persoon en de rond de tafel teamleden), slaag je er in om het spel te voltooien. Bovendien krijg je bij Excalibur ook een gekoppeld TV-scherm waardoor de teamleden mee kunnen volgen wat er zich in de virtuele wereld afspeelt. Bij onze andere VR-spelen krijg je geen TV-scherm en zijn er minder uitgebreide real life puzzels.

Benieuwd welke andere VR spelen we aanbieden? Misschien is La casa de Dinero wel iets voor jullie. Hier moet je via aanwijzingen van El Professor een bank beroven en nadien ook terug vluchten met het geld voor het te laat is. Of jullie kunnen ook kiezen voor Squad Game. Dit is een echt teambuildinsspel waarbij samenwerken en goede communicatie key zijn. Speel ‘Red light, Green light’ en loop over de glazenbrug met je team zonder uitgeschakeld te worden. Ontdek onze andere VR spelen hier allemaal.


Aantal personen:
Maximaal 120 personen in 20 teams

Spelduur:
Minimaal 1,5 uur effectieve spelduur – afhankelijk van de groep- voorzie 2u in jullie planning

Extra:
INDOOR spel, kan perfect op jullie eigen gewenste locatie
Prijs binnen België € 300 excl. BTW per gereserveerd spel.

Zeer geschikt als:
Spannende teambuilding, uitdagende vrijgezellen, unieke vriendenactiviteit