Hotel Homicide – Virtual Reality moordspel

€ 35 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Terug naar alle spelen

Met iChallenge spelbegeleiding

Al het spelmateriaal wordt door iChallenge voorzien

Teambuilding, vrienden, vrijgezellen

1,5 à 2 uur

wat?

Wie is de dader? Met welk wapen is Herman vermoord? Waar in het hotel is hij gestorven? En wat is het motief van de dader? Dit zijn 4 grote vragen waarop de politie een antwoord wil. Help de agenten door in de verschillende kamers in het hotel naar het bewijsmateriaal te kijken. Via de hints en de andere spelattributen kan je raadsels oplossen. Enkel op deze manier komt de waarheid aan het licht!

Tijdens dit indoor Virtual Reality spel doorkruis je het hotel opzoek naar hints en bewijsmateriaal. In elke kamer gaat 1 teamlid in de virtuele wereld op zoek naar hints over deze gruwelijke gebeurtenis. Leg alles samen en zo kom je te weten wie het was, wat het motief is, wat het moordwapen is en op welke plek het gebeurde.

Spanning en fun verzekerd


hoe?

Dit spel kan zowel voor kleine als grote groepen tot 50 personen worden geboekt. Je spelt dit spel in maximal 10 teams van 5 personen, op een (horeca)locatie naar keuze.

Per team ontvang je een VR-bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen. In elke kamer kan een ander teamlid de VR-bril dragen. In de virtuele wereld moeten allerlei hints en tips verzameld worden, deze dien je samen te leggen met de andere spelattributen.

Enkel op deze manier kom je het antwoord te weten wie Herman vermoord heeft, wat het motief was en met welk moordwapen dit gruwelijk taferaal uitgevoerd is!

Wij zorgen voor al het nodige spelmateriaal.

Benieuwd welke andere VR spelen we aanbieden? Misschien is La casa de Dinero wel iets voor jullie. Hier moet je via aanwijzingen van El Professor een bank beroven en nadien ook terug vluchten met het geld voor het te laat is. Of jullie kunnen ook kiezen voor het exclusieve high-end VR spel Excalibur. Enkel door verschillende opdrachten in de echte en virtuele wereld tot een goed einde te brengen, slagen jullie erin om het zwaard Excalibur te bevrijden. Je kan ook kiezen voor Squad Game. Dit is een echt teambuildinsspel waarbij samenwerken en goede communicatie key zijn. Speel ‘Red light, Green light’ en loop over de glazenbrug met je team zonder uitgeschakeld te worden.Ontdek onze andere VR spelen hier allemaal.


Aantal personen:
maximaal 100 personen in 20 teams

Spelduur:
minimaal 1,5 uur effectieve spelduur - afhankelijk van de groep - voorzie 2 uur in jullie planning

Extra:
INDOOR spel, kan perfect op jullie eigen gewenste locatie
Prijs binnen België € 35 incl. BTW per persoon, minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.


Zeer geschikt als:
Spannende teambuilding, vrijgezellen, vrienden