Scherpenheuvel-Zichem

Een stadsspel in Scherpenheuvel-Zichem? Dat kan! Je kan kiezen voor een standaard stadsspel The Target of Escape Game. Of kies voor een spel, speciaal gepersonaliseerd voor je vrijgezellenfeest (vrouwen of mannen), teambuilding of feestvarken! Of ga voor een volledig op maat gemaakt GPS-spel in Scherpenheuvel-Zichem met Team Me Up.

Terug naar alle steden

Maak van Scherpenheuvel-Zichem een crime scene waar jullie gangsters achtervolgen in het spannend stadsspel The Target! Ben je wel fan van een escape room in Scherpenheuvel-Zichem, maar wil je liever een outdoor activiteit? De Escape Game is de ideale combinatie van raadsels en puzzels en een GPS-stadsspel!

Wil je graag een vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem organiseren? Dan kan je kiezen voor onze Freddy Plus: vrijgezellen vrouwen of vrijgezellen mannen in Scherpenheuvel-Zichem! Een grappige groepsactiviteit vol doldwaze opdrachten!

Ook een teambuilding in Scherpenheuvel-Zichem bieden we aan! Personaliseer enkele vragen met Freddy Plus: teambuilding en bezorg je medewerkers het origineelste bedrijfsuitje!

Een verjaardagsfeest in Scherpenheuvel-Zichem voor volwassenen? Moederdag vieren in de stad? Een pensioenviering vieren met een stadsspel? Daarvoor hebben we het Freddy Plus: feestvarken spel in de aanbieding!

Voor een volledig op maat gemaakte citygame in Scherpenheuvel-Zichem kan je kiezen voor Team Me Up, waarbij teams op pad gaan in de stad en vragen en opdrachten –volledig aangepast aan jouw wensen- tot een goed einde moeten brengen!

Zin om meteen te beginnen spelen? Reserveer of vraag een offerte aan! Als er nog vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren!

Terug naar alle steden