Terug naar alle posts

De laatste 100 dagen: maak er een fantastisch feest van!

Het is bijna zover: de laatste 100 dagen in het middelbaar. Waarschijnlijk hebben jullie met de klas al een thema bedacht en staat er ook al een groot feest gepland. Verkleedkleren: check! Een fuif: check! Maar hebben jullie overdag al activiteiten gepland?

Blijven jullie op school of hebben jullie overdag de vrijheid om een stad te gaan (her)ontdekken op Chrysostomos? Wat het ook mag zijn, het wordt vast en zeker een dag om nooit meer te vergeten. Neem het aan van iemand die haar 100 dagen ondertussen zo’n 8 jaar geleden vierde: die dag blijft een van de beste herinneringen uit het middelbaar.

Overdag zullen er ook wel activiteiten gepland zijn. In mijn geval bleven we op school, kregen we een optreden van een coverband en mochten we daarna zelf per klas een voorstelling doen op het podium. Onze klas was verkleed in thema piraat. Best wel leuk, al had ik misschien liever een actieve uitstap met mijn klas. Iets in de openlucht bijvoorbeeld.

Daarom wil ik jullie graag vertellen over onze stadsspelen, die ideaal zijn om de laatste 100dagen te vieren. Ga op pad met de sarcastische kabouter Freddy, die heel wat vragen en foto-opdrachten heeft voor jouw klas! Een ideale gelegenheid om de gekste foto’s te maken van jullie prachtige outfits. Achteraf krijgen jullie deze foto’s opgestuurd, zodat je nog lang kan nagenieten van deze memorabele dag.

Kan jouw klas wel wat meer spanning en actie aan? Dan is er ook het actieve spel The Target! Drie politieteams zitten een gangsterbende achterna. Kan de politie de gangster te grazen nemen voor die 1 miljoen euro verzameld heeft? Wat de uitkomst ook is, het is misschien de laatste kans om nog eens op die knappe blondine van je klas te jagen!

Benieuwd waar je allemaal kan spelen? Hier vind je een overzicht van al onze steden en gemeentes. Wat jullie ook doen, maak van Chrysostomos een fantastische dag! En vergeet niet om heel hard te genieten van de laatste honderd dagen middelbaar. Voor je het weet is het allemaal voorbij!

Terug naar alle posts

Meer...

 
 • The Target gespeeld in Veurne met een groep van 10 personen. Met de vier tablets: allemaal 1 maal gangster kunnen zijn en drie keer poltie. We hebben genoten van het spel!

  Joachim

 • Wat een leuke, actieve en uitdagende activiteit. Het spel was eenvoudig, maar ook uitdagend, de winnaarsmentaliteit kwam bij vele collega’s naar boven. Een aanrader om te spelen en mekaar op een andere manier beter te leren kennen.

  Heidi

 • Voor onze teambuilding hadden wij gekozen voor de Escape Game! Ik kan dit stadsspel alleen maar aanraden! Het spel startte op het afgesproken tijdstip. De raadsels waren zeker niet gemakkelijk, maar dat vonden wij juist het leuke er aan!

  Neslihan

 • We hebben met de familie een leuke namiddag gehad. We kunnen het aan iedereen aanraden! Het spel is geschikt voor jong en oud.

  Geert

 • We hebben ongelooflijk goed gelachen, was een heel leuke teambuildingactiviteit! Toegankelijk voor iedereen, brengt heel wat creativiteit bij de mensen naar boven.

  Caroline