Lost Treasure – De schat van Davy Jones

€ 35 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Terug naar alle spelen

Met iChallenge spelbegeleiding

Al het spelmateriaal wordt door iChallenge voorzien

Families en kinderfeestjes

1,5 à 2u

wat?

Durf jij de uitdaging aan? Vaar met je vrienden de oceaan vol piraten op. Ga op zoek naar de verborgen schat van de legendarische piraat Davy Jones en los het mysterie op! Ergens op schatteneiland heeft Davy Jones een schat verstopt! Zoek alle aanwijzingen en vaar samen met je piratencrew langs de verschillende gebieden in deze wereld. Gedraag je als echte gevaarlijke zeelui en laat je piratenkreet regelmatig horen. Op die manier jaag je de andere piraten weg en kan je de schat delen met jouw vrienden!

 


hoe?

Dit spel kan zowel voor kleine als grote groepen tot 100 personen worden geboekt. Je speelt dit spel in teams van maximum 5 personen, op een (horeca)locatie naar keuze. Per team ontvang je een VR bril en spelattributen die je nodig hebt om de uitdaging tot een goed einde te brengen.

In elk level kan een andere speler de VR-bril dragen. In de virtuele wereld moeten allerlei hints en tips verzameld worden, deze leg je samen met de andere spelattributen. Enkel door een goede onderlinge communicatie en het oplossen van de verschillende puzzels vinden jullie de schat van Davy Jones.

Benieuwd welke andere VR spelen we aanbieden? Misschien is La casa de Dinero wel iets voor jullie. Hier moet je via aanwijzingen van El Professor een bank beroven en nadien ook terug vluchten met het geld voor het te laat is. Of jullie kunnen ook kiezen voor het exclusieve high-end VR spel Excalibur. Enkel door verschillende opdrachten in de echte en virtuele wereld tot een goed einde te brengen, slagen jullie erin om het zwaard Excalibur te bevrijden. Ontdek onze andere VR spelen hier allemaal.


Aantal personen:
Maximaal 100 personen in 20 teams

Spelduur:
Minimaal 1,5 uur effectieve spelduur – afhankelijk van de groep- voorzie 2u in jullie planning

Extra:
INDOOR spel, kan perfect op jullie eigen gewenste locatie
Prijs binnen België €35 incl. BTW per persoon, minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Zeer geschikt als:
Uitdagend kinderfeestje