Dagpakketten

Ben jij op zoek naar een dag vol plezier en een heerlijke lunch? Dan zit je bij iChallenge bij het juiste adres!

Bij ons kan je ook dagpakketten reserveren. Wij zorgen voor twee activiteiten, eentje in de voormiddag en eentje in de namiddag, en regelen een overheerlijke lunch in een hippe lunchbar. In totaal hebben de twee activiteiten en de lunch een duurtijd van zes uur.

Deze activiteit kan je boeken in: Antwerpen, Brugge, Brussel, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Oudenaarde en Roeselare. Staat de stad van jouw keuze er niet tussen? Geen probleem, vraag gerust de stad van jouw keuze via opmerkingen in de offerteaanvraag.

Per stad hebben we 5 formules waaruit je kan kiezen. De dagpakketten zijn geschikt als teambuilding, vrijgezellenactiviteit, familieuitstap en vriendenuitstap.

 

Formule 1: Tourist Trap

Perfecte dagtrip voor de toeristen onder ons. Tijdens deze activiteiten ontdek je de must sees van de stad naar keuze. Ben jij fan van (boot)tochten met een gids of een gegidste tour door een museum? Dan zijn deze activiteiten perfect voor jou!

 

Formule 2: Mission Impossible

Ooit gedroomd om een dag mee te draaien op de geheime dienst? Treed in de voetsporen van een topspion en voltooi de spannende missies die je in dit avontuur te wachten staan! Tijdens activiteit A moet je team uit de escape room geraken. Tijdens activiteit B moet je 1 miljoen euro verdienen door misdaden te plegen, maar opgelet want de politie zit je op de hielen!

Formule 3: City and Beer

Koppel jij een stadstour graag aan bier? Dan is City and Beer het perfecte dagpakket voor jou! Prachtige steden gemengd met avontuur en uiteraard ook heerlijk Belgisch bier, dat mag je verwachten tijdens deze activiteiten.

Formule 4: The Chronicles

Ga terug in de tijd met The Chronicles en ontdek de rijke geschiedenis en magnifieke gebouwen van je stad naar keuze. Loop door het stadscentrum en snuif de cultuur op. Tijdens The Chronicles heeft Dr. Crypto nog een opdracht voor jullie, bevrijd zo veel mogelijk gijzelaars in de stad door raadsels op te lossen. Perfect voor diegene die dol zijn op cultuur en steden.

 

Formule 5: Miss Delish

Wil jij met je vriendinnengroep / vrijgezellengroep een leuke dag beleven? Dan is Miss Delish de perfecte formule voor jullie. Champagne, diamanten en chocolade zijn maar enkele afrodisiaca die je kan verwachten tijdens deze activiteiten.

 

 

Meer weten over deze formules? Via onderstaande bestanden kan je de specifieke activiteiten en kostprijs per stad ontdekken!

Dagpakketten Antwerpen iChallenge
Dagpakketten Brugge iChallenge
Dagpakketten Brussel iChallenge
Dagpakketten Genk iChallenge
Dagpakketten Gent iChallenge
Dagpakketten Hasselt iChallenge
Dagpakketten Kortrijk iChallenge
Dagpakketten Leuven iChallenge
Dagpakketten Mechelen iChallenge
Dagpakketten Oostende iChallenge
Dagpakketten Oudenaarde iChallenge
Dagpakketten Roeselare iChallenge