Trophy of the Tribes

€ 28 per persoon, minimumprijs per reservatie € 280 (binnen België)

Terug naar alle spelen

professionele begeleiding

eigen toestellen

voor grote en kleine groepen

overal snel speelbaar

wat?

Trophy of the Tribes is een uitdagend stadsspel waarbij 4 stammen het tegen elkaar opnemen om de trofee naar huis te nemen. De 4 stammen zijn: de aliëns, de Inca’s, de Egyptenaren en de Vikingen. Je wordt opgedeeld in deze stammen en zal dingen in de stad moeten observeren. 

Om de beproevingen en raadsels tot een goed einde te brengen moet je logische nadenken. Van elke stam doen er verschillende clans mee die strijden voor de overwinning. In elke stad is een speurtocht uitgestippeld waarbij elk team punten kan verdienen. De clan met de meeste punten op het einde van het spel is de grote winnaar van de battle!

Heb je de opdrachten van je eigen stam afgerond? Dan kan je nog extra punten verdienen door naar de andere stammen te gaan. Ook op verschillende observatieposten op je scherm kan je een extra opdracht uitvoeren voor punten. 


hoe?

Dit grappig GPS-spel is speelbaar vanaf 3 personen tot maximum 1000 personen. We raden aan om in teams van 4 personen te spelen. Op een vaste startlocatie in een stad naar keuze krijg je de uitleg van een professionele spelbegeleider en wordt het spel gestart. Deze blijft het hele spel in de buurt van het beginpunt ter beschikking.

Na 2 uur eindigt het spel en keren jullie terug naar de startlocatie. Hier wacht de spelbegeleider jullie op en geeft de ranking mee. Achteraf worden de gemaakte foto’s ook verstuurd, op die manier kunnen jullie nog nagenieten van jullie groepsactiviteit.

Liever een andere citygame? Dan raden we het knotsgekke stadsparcours van Operation Freddy, het superspannend kat en muisspel The Target of het mysterieuze Escape Game aan! 


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
120 - 150 minuten

Extra:
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €28 excl. BTW per persoon met een minimumprijs van €280 excl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & teambuilding