KERST special Operation Freddy

€ 22 per persoon, minimumprijs per reservatie € 220 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Overal snel speelbaar

wat?

Freddy de Kerstkabouter daagt je uit! Het is namelijk weer tijd voor het jaarlijkse Kerstfeest van Freddy. Elk jaar viert hij rond de kerstperiode zijn geboorte als kindje Gods. Het liefste wat hij dan doet, is jou meenemen op zijn kerstavontuur in een stad naar keuze. Hij stuurt je op pad met een tablet om jou de mooiste plekjes van de stad te tonen. Hier vuurt hij de gekste vragen en opdrachten op je af! Kortom, Freddy heeft er zin in!

Freddy is dol op kerstmis, daarom heeft hij speciaal voor jullie een Operation Freddy kerstspecial. Weet jij waar de Kerstman woont? Of heb je altijd al een zelf de kerstslee met Rudolf willen besturen? Misschien heeft jouw team wel het mooiste engelengeluid?! Dit en nog veel meer ontdek je samen met Freddy de Kerstkabouter tijdens dit knotsgekke stadsspel!


hoe?

Deze grappige GPS-game is speelbaar vanaf 3 personen, tot maximum 1000 personen. We raden aan om in teams van 5 personen te spelen. Je maakt een ludieke stadstour in thema Kerstmis in een stad naar jouw keuze. Op een vaste startlocatie krijg je de uitleg en de tablets van een professionele spelbegeleider. Deze persoon blijft gedurende heel het spel in de buurt van het beginpunt en zal jullie foto’s en audio-opnames live beoordelen!

Een juist antwoord levert punten op en bij een originele uitvoering krijg je nog méér punten. Wie een fout maakt, mag zich aan boegeroep van Freddy verwachten. Speel je in meerdere teams? Dan kan ook punten stelen van elkaar door andere teams uit te dagen voor spannende duels!

Na 2 uur eindigt het spel en keren jullie terug naar de startlocatie, waar de spelbegeleider jullie opwacht en de ranking meegeeft.

Op het einde van je spel ontvang je gratis per e-mail al je spelprestaties (foto’s, audio, …) als souvenir! Zo vergeet je de gekke opdrachten van Freddy nooit!

 


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur per event

Extra:
Helemaal in Kerstthema!
Vaste start- en eindlocatie per stad.
Prijs binnen België €22 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €220 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Teambuilding in kerstthema