Terug naar alle posts

’t is van moeten: Maatregelen Corona-virus

Beste klanten,

Naar aanleiding van de beslissing van de federale regering om alle soorten recreatieve evenementen te annuleren, zijn we verplicht om onze activiteiten op te schorten voor de periode van 13 maart tot en met 3 april.

Wij betreuren deze beslissing ten zeerste en verontschuldigen ons bij voorbaat voor het veroorzaakte ongemak.

Dit hoeft echter niet te betekenen dat je evenement definitief geannuleerd dient te worden, maar stellen alles in het werk om jullie geplande evenementen uit te stellen naar een latere datum. Als je kan, verplaats je event dan naar een datum later dit jaar!

We maken graag extra ruimte in onze planning voor groepen die de mogelijkheid hebben, om hun evenement naar een later tijdstip te verplaatsen.

Indien jullie event niet uitgesteld kan worden, zal het event effectief geannuleerd worden. Voor alle annulaties die na de beslissing van de federale overheid worden gemaakt, en dus een  geval van overmacht zijn, worden geen extra kosten gevraagd.

Indien je hierover vragen hebt, aarzel niet om contact met ons via info@ichallenge.be of 0478076679.

Terug naar alle posts

Meer...

 
  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek