Stripclub +18 jaar – Virtual Reality Escape Game

€ 35 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.

Terug naar alle spelen

Met iChallenge spelbegeleiding

Al het spelmateriaal wordt door iChallenge voorzien

Vriendengroepen, vrijgezellen

1,5 à 2u

wat?

“Help! De bachelor is verdwenen, hij is voor het laatst gesignaleerd in een stripclub.” Stel je voor je vrijgezellenfeest begint met dit nieuws. De politie is radeloos en vindt geen enkel spoor naar de bachelor.

Ze vragen jouw team om hulp om de verdwijning te ontrafelen. Samen met je team moet je op zoek gaan naar de bachelor. Je zal de afgelopen nacht moeten reconstrueren, hiervoor stap je binnen in de stripclub. Zoek uit waar jullie bachelor bevindt en probeer te achterhalen wat er in de stripclub is gebeurd voordat het te laat is…


hoe?

Dit VR spel kan zowel voor kleine als grote groepen tot 100 personen worden geboekt. Perfect voor een vrijgezellenfeest of voor vriendengroepen. Je speelt dit spel in teams van maximum 5 personen in een (horeca)locatie naar keuze. Per team ontvang je een VR-bril en props die je nodig hebt om het spel te spelen.

In elk level kan een ander teamlid de VR-bril dragen. In de virtuele wereld moeten allerlei hints en tips verzameld worden, deze leg je samen met de andere spelattributen en ontrafel je het mysterie. Enkel door een goede onderlinge communicatie en het oplossen van de verschillende puzzels kunnen jullie de bachelor redden.

Benieuwd welke andere VR spelen we aanbieden? Misschien is La casa de Dinero wel iets voor jullie. Hier moet je via aanwijzingen van El Professor een bank beroven en nadien ook terug vluchten met het geld voor het te laat is. Of jullie kunnen ook kiezen voor het exclusieve high-end VR spel Excalibur. Enkel door verschillende opdrachten in de echte en virtuele wereld tot een goed einde te brengen, slagen jullie erin om het zwaard Excalibur te bevrijden. Ontdek onze andere VR spelen hier allemaal.


Aantal personen:
Maximaal 100 personen in 20 teams

Spelduur:
Minimaal 1,5 uur effectieve spelduur – afhankelijk van de groep- voorzie 2u in jullie planning

Extra:
INDOOR spel, kan perfect op jullie eigen gewenste locatie
Prijs binnen België €35 incl. BTW per persoon, minimumprijs van € 350 incl. BTW per gereserveerd spel.


Zeer geschikt als:
Uitdagende vrijgezellen